Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Magyar vizsla és Ír szetter?...

Magyar vizsla és Ír szetter? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Ma találkoztam egy csodálatosan szép Magyar vizsla Ír szetter keverék kannal. A gazdi szeretné összehozni egy vizsla szukával egy pásztor óra erejéig .:) Annyira beleszerettem a kutyusba hogy megbeszéltem vele és kapok egy kölyköt. Amúgy is egy éve szeretnék kutyust de eddig nem tudtam dönteni. Szóval azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ha vizslával le keresztezve nyilván erősebben hasonlít majd egy vizslára a kölyök vagy akár lehet teljesen olyan is mint az apja ?:)

A válaszokat előre is köszönöm !

2012. márc. 11. 18:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az is felelőtlenség, amikor megfelelő ismetek nélkül két tk.-s kutyát pároztatnak. Hát még ha keverékeket! A menhelyen szétnéztél már?
2012. márc. 11. 19:22
 12/12 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: egyáltalán nem biztos, hogy a vizslára fognak jobban hasonlítani, ez a 2 kutya felmenőin is múlik, az alomban nem lesz két egyforma kutya, lesz, amelyik erre, lesz amelyik arra fog hasonlítani. Mondok 2 példát: két fekete pulinak is születhet fehér

kölyke, ha a felmenőik között volt ilyen.

A másik pedig, hogy egy fehér, és fekete uszkárnak születhet egy almon belül teljesen fehér, teljesen fekete, és harlekim is, azazaz fekete- fehér.

Ismétlem, az alomban nem lesz két egyforma kölyök a szetter- vizsla keverék miatt. :)

2012. márc. 11. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!