Miért nem tudják elnevezni az emberek a kutyájukat?
Naponta több "mi legyen a kutyám neve" kérdést látok itt.
Csak kíváncsiságból kérdezem, miért van ez?
Egyszerűen nem értem, én számtalan módon tudnék nevet választani/kitalálni egy kutyának.
Nem is tudnám elképzelni, hogy így válasszak nevet. Olyan, mintha más nevezné el a kutyámat.
Csak én találom ezt ilyen furcsának?
szia!
Elég furcsa, igen.
Én eddigi 2 kutyámat a tulajdonsága alapján neveztem el Pamacsnak (fekete angol cocker spániel), Csilinek (fekete mudi, csíp mint a paprika :)) ). Egynek pedig a törzskönyvi neve Alex volt, úgyhogy ő maradt Alex (beagle).
Ráadásul még becézi is?? Nah nekem attól megy fel a pumpa! Ezek a "-csi" becézések! Komolyan, agyonverném mindet aki így beszél! Gyilkos- gyilcsi! OMG
Agycsi lövcsi !!
4 hónappal ezelőtt én is feltettem egy olyan kérdést, hogy kinek, milyen kutyanév tetszik. A végeredmény az lett amire saját magam bukkantam rá, s ami végül is találó név is egyben.
Engem is bosszant sokszor ez a kérdés, főlleg akkor amikor valaki többször is felteszi ugyan azt a kérdést. Nincs bajom azzal aki csak nézelődik, keresgég, de használja a saját fejét, ellentétben azokkal akik autómatikusan, gondolkodás nélkül döntenek
Itt több, mint 1000 név van felsorolva. Ha ez kevés, akkor sajnálom. És csak annyit kellett írni a google-ba, hogy kutyanévnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!