Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem tudják elnevezni az...

Miért nem tudják elnevezni az emberek a kutyájukat?

Figyelt kérdés

Naponta több "mi legyen a kutyám neve" kérdést látok itt.

Csak kíváncsiságból kérdezem, miért van ez?

Egyszerűen nem értem, én számtalan módon tudnék nevet választani/kitalálni egy kutyának.

Nem is tudnám elképzelni, hogy így válasszak nevet. Olyan, mintha más nevezné el a kutyámat.

Csak én találom ezt ilyen furcsának?

2012. márc. 10. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szia!

Elég furcsa, igen.

Én eddigi 2 kutyámat a tulajdonsága alapján neveztem el Pamacsnak (fekete angol cocker spániel), Csilinek (fekete mudi, csíp mint a paprika :)) ). Egynek pedig a törzskönyvi neve Alex volt, úgyhogy ő maradt Alex (beagle).

2012. márc. 11. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Ráadásul még becézi is?? Nah nekem attól megy fel a pumpa! Ezek a "-csi" becézések! Komolyan, agyonverném mindet aki így beszél! Gyilkos- gyilcsi! OMG

Agycsi lövcsi !!

2012. márc. 11. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én kutyáim is tulajdonságaik miatt kapták a nevüket. De van két keverék kutya a környezetemben, amiknek sikerült elég érdekes nevet adni. Az egyik egy közepes termetű nagyonkeverék kutya, ő a Penész, a másik egy terrierkeverék, a Balázs. A Balázs név főleg az utcán vicces, időbe is telik az embereknek, mire rájönnek, hogy a bácsi nem egy gyereket keres.
2012. márc. 11. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:

4 hónappal ezelőtt én is feltettem egy olyan kérdést, hogy kinek, milyen kutyanév tetszik. A végeredmény az lett amire saját magam bukkantam rá, s ami végül is találó név is egyben.

Engem is bosszant sokszor ez a kérdés, főlleg akkor amikor valaki többször is felteszi ugyan azt a kérdést. Nincs bajom azzal aki csak nézelődik, keresgég, de használja a saját fejét, ellentétben azokkal akik autómatikusan, gondolkodás nélkül döntenek

2012. márc. 11. 14:55
 15/16 anonim válasza:
mert ha írnak értelmes neveket abbol sokkal jobban lehet válogatni
2012. márc. 12. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Itt több, mint 1000 név van felsorolva. Ha ez kevés, akkor sajnálom. És csak annyit kellett írni a google-ba, hogy kutyanévnap.

[link]

2012. márc. 13. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!