Ötletekre van szükségem! Hová tegyem a macskaalmot, hogy a kutya ne férjen hozzá?
Nem tudom, a kutyák minden sz.rt megesznek...
Akkor esetleg egy olyat nem tudsz csinálni, hogy az alom tálcát beleteszed egy nagy tv-s dobozba, és csak akkora ajtót vágsz rá, hogy a cicus beférjen rajta?
mivel albérletben tartassz kutyát-macskát , valószínüleg mindegy , hosszútávon a macskaajtó a wc-n ,EZ A JÓ MEGOLDÁS !
kutya-macska shopban kapsz, beépítési útmutatóval.
tapasztalatból beszélek : kutya-macska 3 emeleti panel.
a wc-n a legjobb tartani az almot !!!
a gyerek miatt is !
mikor meg költözöl, szerzel egy másik , hasonló ajtólapot :):):)
Régebben volt erről a sz*r evésről szó egy Victoria Stillwell előadásban. Azt mondta, hogy a kutyák akkor esznek sz*rt, ha kevés hús és fehérje mennyiséget esznek (Pedigree minőségű tápot, konzervet), mert így a sz*r, ami kijön belőlük, ugyan olyan illatú/ízű mint a táp, és mivel éhes maradt, gyakorlatilag ugyan úgy átment rajta, megeszik. A sz*r evése kiküszöbölhető egy prémium minőségű táppal (Flatazor, Acana, sötöbö...), és ha minden nap adsz a kutyusnak és a cicának is egy kicsi ananászt. Az ananásztól a kutya/macska sz*r iszonyat büdös és rossz ízű lesz, és nem akar majd enni belőle :)))
Ahogy néztem, ez bevált nekik (nem tapasztalatból beszélek, csak így láttam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!