Lehet ez csirke allergia?
"de olyan kutyafajtáról lenne szó, ami eleve taknyos"
Ilyen kutyafajta nem létezik, ez maximum a szaporított, beltenyésztett kutyák jellemzője lehet, de semmiképp nem egy fajtáé.
Vidd állatorvoshoz, az allergián kívül még ezer már betegség is állhat a háttérben, amit egy tápváltás nem fog megoldani. Ha tápot keresel válassz olyat, ami nem csirkés, hanem bárányos, halas, Happy dognak is biztos van ilyen tápja.
Ezt pl. adhatnám neki, ha allergiás rá mégis? Amúgy francia bulldogról lenne szó, rövid orruk miatt taknyosak kissé.
Mit gondoltok a tápról, adhatnám neki csirke allergia esetén?
Josera pure lamb and rice, brit premium lamb and rice, MERA DOG High Premium Pure Bárányhús & Rizs /Pure Lazac & Rizs/ Pure Pulyka & Rizs, arion lazac és rizs, arion bárány és rizs
Kb ezek azok amik kb olyan árban vannak mint a HD (azt azért vedd figyelembe, hogy melyikből mennyi az ajánlott napi adag, ezáltal az olcsóbb táp lehet drágább, a drágább viszont olcsóbb).
Ha nagyon jót akarsz elérhető áron akkor nézd meg még a brit care tápokat.
Szia!
Én is Happy Doggal etettem, a csirkeallergia miatt mi is tápot váltottunk.
A Brit Prémium tápnak van bárányos-rizses, gabonamentes változata. Nem rég rendeltem a dogshop-tól, 11500Ft volt kiszállítással együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!