Baj, hogy "fodrászolás" közben levágtam a kutyusom bajuszát?
Ha baj akkor a fodrászok is rosszul csinálják, mert a mi kutyánknak eddig mindegyik levágta.
Egyébként nem látom az eben hogy bármi problémája lenne belőle, ne aggódj! :)
Harmadik vagyok, látom eddig jöttek a szakvélemények :)
A kutyán igazából semmi funkciója nincs a bajusznak, az a macska kinek szüksége van rá az ugrás közbeni egyensúlyozásra.
Mivel elég kevés kutya ugrál szekrényről szekrényre, nem isgazán használják ilyesmire a bajszukat.
Tehát nem gond :)
Abszolút nem baj, a macskáknál viszont tilos.
Egy kutyakozmetikus.
a nyúl sem ugrál szekrényről szekrényre, mégis van bajsza:D. a bajusz az állatoknál a tapintást "helyettesíti". kutyáknál valóban nem olyan életbevágó, mint mondjuk egy macseknál.
ettől semmi baja nem lesz, majd kinő. a helyedben utána már nem vágnám le újra. az anyatermészet olyan, h nem tesz felesleges részeket egy állatra se :)
"Pénzt nem költhetek kutyafodrászra, és nem is vagyok híve a természetellenes külsőnek."
Ez attól függ milyen kutyád van, mert a természetes kinézet max. a német juhászhoz, szánhúzókhoz áll közel, a többi fajta abszolút nem hasonlít a farkaséhoz, tehát ez a kijelentésed nem helytálló.
Valamint ha olyan fajtát választottál, ami igenis kozmetikára szorul, erre gondolni kellett volna már előbb is, tudván hogy költséggel jár.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!