Valakinek van tapasztalata a GalaktivBio - Külső parazitastop oldattal kapcsolatban? Kullancsok ellen.
Nekünk bevált. Bolhák ellen 100%-osan, amióta ezt használjuk azóta csak 1 kullancs volt benne (de szerintem azért mert már akkor letelt a 2 hónap hatóidő).
Tényleg pár napig kicsit zsírosabb tőle a szőre, ahol ráraktam, de nem olyan vészes.
ha,csak a lakásban tartod a kutyád akkor jó. ha,csak a városi beton-dzsungelben akkor 1-2 hétig esetleg jó.
de..erdőre-mezőre sza....rt sem ér :)
ezek a " BIÓ " jelzésű szerek elméletileg arra valók, hogy a szagukkal távol tartsák a szúnyogot-legyet-kullancsot-bolhát : miért : mert keserűanyagot tartalmaznak ( pontosabban citromolajat, illetve különböző gyümölcsök illóolaját ) ....hasonló a házipor elleni " kapok -szálhoz "( keserűanyagot tartalmazó len szerű növény )a házipor = poratka ürüléke (ezekre allergiás az emberek fele )és a poratka nem bírja ezt a fajta növényt ) DE.. a kutyákat is zaklató szúnyog-bolha-kullancs-légy ellen semmit nem érnek :)
mert csak az illattal próbálják távol tartani az élősködőket. csak ezt az élősködők nem tudják, így vidáman élnek a kutya szőrében :)
a legjobb a spot-on csak sajnos drága,persze ezekből is a csak vényre kaphatóak : pl: prac-tic.
udvaron tartott kutyák esetében a kiltix nyakörv verhetetlen ,csak az is drága.
a bió szót használó termékek ????
a kutyámon vagy 15-20 különböző félét kipróbáltam ( a barátomnak kisállatboltja van, mi teszteltük a termékeket)
hát az eredmények ismeretében ,aki a kutyájával kirándul, az vagy kiltix,vagy valamely jó minőségű és így drága spot-on !!!
létezik jó minőségű bió spot-on ,csak drágább mint a többi ( 1 ampulla 1-2 hétre -ára 1 000.-ft )!!!!
a gyebgébbek kedvéért SPOT-ON = rácsepegtetős oldat = a kutya szőrére kell rácseppenteni , a kutya mérete alapján kell vásárolni, kiszerelése : 1-2-3-4-5 ml / ampulla .
hatékonyság 1-2-3-4 hét, illetve a jobbak 6-7-8-hét !
szerintem a legjobb a prac-tic nevű !!!
lemaradt .
spot-on : a kutya szőrtüszőiben eltárolódó ,IDEGMÉRGET TARTALMAZÓ ( a paraziták idegrendszerét blokkoló, és így őket elpusztító szerek ) amik csak a parazitára veszélyesek !!!
a kutyákra nem !!
bió spot-on :a kutyák szőrén megtapadó illóolajakat tartalmazó ,és az illatukkal a parazitákat távoltartó szerek .
jól hangzik, csak éppen nem sokat érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!