Fű elvonással kapcsolatban hol kapok segítséget? Mit lehet tenni a rosszullét ellen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 13:12
2/17 anonim válasza:
magadtól...nem kell bemagyarázni h függő vagy, ugyanis konkrétan fizikai tünetei nincsenek az elvonásnak
3/17 anonim válasza:
milyen mértékben vagy rosszul és miben nyilvánul ez meg ??
4/17 anonim válasza:
Fű nem okoz függőséget, elvonási tünetei nincsenek.
Ha rosszul érzed magad, annak más oka van.
5/17 anonim válasza:
Dehogy nincsenek, de nem fizikaiak, pár nap és el fog múlni.
6/17 anonim válasza:
Füvet én is szívtam. Nincsenek elvonási tünetei. Nincsen benne olyan alkaloida, mai ezt kiváltaná, mint a szintetikus drogoknál.
Mint már előttem valaki írja, nem kell bemesélned magadnak. Arról könnyebb leszokni, mint a cigiről.
7/17 anonim válasza:
Kék Vonal Gyermek és Ifjúsági Telefonszolgálat
Ingyenesen hívható zöld szám: 06/80/505-000
E-mail cím: emil@kek-vonal.hu
Honlap: www.kek-vonal.hu
Drog-stop
Ingyenesen hívható zöld szám: 06/80/505-678
Honlap: www.drog-stop.hu
8/17 anonim válasza:
stop!!!
a fű okoz függőséget, de csak lelkit! és akkor sem erősen jelentkezik, inkább csak sóvárgás a szer iránt...
testi függőséget nem okoz!!!
tanácsom, foglald le magad bármivel, keress egy hobbyt!!!
9/17 anonim válasza:
na igen, ha láttál volna heroinost, akitől megvonják csak két napra, asszem átértékelnéd a szenvedés fogalmát
10/17 anonim válasza:
ne izélj már a körömrágásról nehezebb volt leszoknom, mint a fűről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!