Szomszédom azért fejelentehet hogy a Rottweilerem leszedte róla a nadrágot mert véletlen nyitvahagytam a kaput?
rengeteg dolgot összemostok a kérdés kapcsán, ami nem is ide kapcsolódik.
- a betörőnek letépheti a fél arcát, bármilyen brutálisan is hangzik, nem fogják elaltatni érte.
- a kérdezővel abban nem értek egyet, h szerinte egy gyerek sem ütögetheti. ez a kérdező hibája, gőgössége:"el a kezekkel a javaimtól és a kutyámtól. aki minket bánt, meglakol." aha, nem baj, ha 10 éves
- a kérdező hatalmasat hibázott, h nyitva hagyta a kaput, ráadásul akkor, amikor senki sem volt otthon! ez a legnagyobb gáz az egészben. valaki írta, h a kutyának jeleznie kellett volna. és kinek? a lökött 17 évesnek? nyilván nem, hanem a gazdinak. de felesleges lett volna (még ha megtette is), mert a gazdi tárva nyitva hagyta a kaput és távozott otthonról
- a kutya tényleg nem mehetett volna ki az udvarból, még így sem.
- a kölök hülye volt, de ha ezért a fél karjával, lábával fizetett volna, nem őt altatják el, hanem a te kutyádat. igaza van egy korábbi válaszolónak: úgy kell nevelned a kutyádat, h még az idióták is biztonságban legyenek tőle. amíg be nem jönnek az udvarotokra... onnantól házőrzés. addig veszélyes kutya szabadon
Annyit a saját kutyámról: van egy telkünk, 2000 nm, első nap biztosítottam ról a kutyát, h ha kimegy a kapun engedély nélkül, annak nem lesz jó vége. Na most ha elmegyek a kert másik végébe és nyitva hagyom a kaput, akkor is leül a kijáratnál és nézelődik, megugat ezt-azt, de az nagyon ritka.
A szomszédot valamilyen oknál fogva kifejezetten utálja. A mi portánk előtt van a kerti kút. Jött a szomszéd vízért, kapu nyitva, a kutya csak állt a kapun BELÜL és ugatott. Esze ágában se volt kimenni. De biztos az én kutyám a hülye, sőt én is hülye vagyok h erre nevelem, sőt, mindenki hülye, akinek a kutyája nem szaggatja le minden antipatikus emberről a gatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!