Szomszédom azért fejelentehet hogy a Rottweilerem leszedte róla a nadrágot mert véletlen nyitvahagytam a kaput?
a kutya nem támadhat akkor sem,ha ütik az orrát.
simán lehetett volna egy kisgyerek a játékkardjával,aki böködi a kutyát. Ha a gyereket szedi szét,akkor mit szólsz?
"már 100% hogy nem fognak feljelenteni mert kifizetem a kölyöknek a nadrágot."
ez az elmúlt 14 percben derült ki?
te önigazolásért jöttél ide. én lépek is, mert azt nem tudom neked megadni
A kutya nem támadhat akkor sem,ha az orrára ütnek. El kell szaladnia,kikerülni aki ráütne. Rámoroghat.
Az örzővédők is ilyenek, az utcán ha valaki megütné,ő szaladna el. Csak akkor támadhat ha én mondom.
Alapvető kutyakiképzési, kutyatartási szabályokkal nem vagy tisztában.
Miért nem lehetett volna egy verek az utcán? Vagy nem lehet egyszer nálatok vendégségben?
normál és kutyakiképző.
Igen,a kutya hátrál, ha támadják, csak hangot adhat és el kell kerülnie amivel támadják.
Akkor támadhat ő (és csakis akkor) ha erre kifejezett parancsot kap.
neked most egy ketyegőbombád van, akit nem tudsz kontrollálni. Megint nyitva marad a kapu,kiszalad (már ezt sem tehetné) és ki tudja mit tesz,ha pl. valaki megijed tőle és megpróbálja elzavarni,amit ő esetleg fenyegetésnek él meg.
Utálom, hogy az ilyen felelőtlen emberek alapján ítéli meg az egész társadalom a KUTYÁSOKAT! Nem a szimpla kutyatartókra gondolok, hanem a kutyát felelősen nevelő, tartó KUTYÁSOKRA!!!
Vettél egy rottweilert, amely fajtától a legtöbb ember fél, félig-meddig jogosan, hiszen erős, robusztus kutya kifejezett őrző-védő hajlammal...mellesleg a médiában is mindig nyomatják, hogy a rottweiler vérengző fajta, nem való gyerek mellé, stb.
Ha már ilyen kemény ŐV fajtát vettél, akkor az a MINIMUM, hogy gondoskodsz róla, hogy ne tudjon kijutni az utcára felügyelet nélkül!
Az nem mentség, hogy az illető hergelte a kutyát...
Jogosan jelentettek volna fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!