Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szomszédom azért fejelentehet...

Szomszédom azért fejelentehet hogy a Rottweilerem leszedte róla a nadrágot mert véletlen nyitvahagytam a kaput?

Figyelt kérdés
De azt mondják a szembeszomszédok hogy a kutya akkor támad amikor elkezdett szórakozni vele.
2012. márc. 6. 20:44
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
1. mindenki azt irja ott vagyok és szólok neki nem voltam ott annyit montak hogy az orrát ütötte de egy 17 kölyöknek nincs annyi esze hogy nem üti a kutyát? 9 éves a kutyám ilyen még soha se történt velem de őszintén hibázni nem lehet?? soha senki se hibázot??
2012. márc. 6. 21:29
 22/44 A kérdező kommentje:
Szerintem a válaszolók nagy részének még sose volt valamilyen állata és ezek beszélnek??Csak itt emberkedtek hogy felelőtlen jó az voltam de akinek még kutyája se volt még soha az ne pofázon ide.
2012. márc. 6. 21:33
 23/44 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kedves kérdező...?
2012. márc. 6. 21:41
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Akik válaszoltak eddig, mind rendelkeznek/tek kutyával. Nekem rotim volt, most roti-nj keverék, és semmi esetben sem támadna, ha nem parancsolom erre, pedig még ÖV-re se jártunk soha.

Attól, h a kutyasuliban a kutyát tanították, téged nem, mert tudnád, h marha nagy hibát követsz el, ha ezt normálisnak tartod. A kutyád bármikor bárkit megtámadhat. Akár téged is. Sok sikert hozzá.

2012. márc. 6. 21:55
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
tudod egy roti nem hibázhat. Ugyanis olyan mint egy fegyver.elég egy hiba, hogy pl. valakinek leszedje az arcát... és akutyának NÉLKÜLED is megfelelően kell viselkednie. Ugyanis nem vagy mindíg vele.
2012. márc. 6. 22:05
 26/44 anonim ***** válasza:
65%

Végül is jó vége lett a dolognak. Tanulság: semmi módon ne tudjon a kutya egyedül kijutni.

Tudod, manapság a kutyáknak már zombi módjára kell működnie. Csak azt teheti, csak akkor , amit a gazdája enged.

Az ilyen kutya valóban vagy áll és vár egy ilyen szituban,várja a gazdája utasítását, vagy elkullog vissza a biztonságos kerítés mögé.

Eredeti ösztönökkel bíró kutyát nagy figyelemmel kell tartani.

Nos... mehet a lepontozás :))))))))))))))

2012. márc. 6. 22:17
 27/44 A kérdező kommentje:
De azt nem bírom a dologban hogy olyanok pofáznak akik azt se tudják mi az a kutya én kutyám teljesen arra van tanítva hogy az iegenel szemben védje a területet annyit azért még leirnék hogy a kutya a kapu mellől meg se mozdult szomszéd mondta a kölyök ment oda és ütötte az orrát.
2012. márc. 6. 22:29
 28/44 A kérdező kommentje:
idegennel
2012. márc. 6. 22:29
 29/44 anonim ***** válasza:
19%

Azért akik annyira biztosak abban, hogy a kutyájuk a távollétükben az orrát ütlegelő embert nem támadná meg, kicsit el vannak szállva. A kutya ösztönlény, egy átlag idegrendszerű kutyánál semmit sem lehet 100%-osan biztosra venni, pláne ha a gazda nincs jelen. Igen felelőtlen volt a kérdező, hogy nyitva hagyta a kaput. Úgy tűnik a kutyája jó idegrendszerrel rendelkezik, volt nevelve, mert nem az ütlegelő torkának ugrott.

Kérdező!

Kérj elnézést, fizesd ki a nadrágot, és ügyelj arra, hogy többet ilyen ne forduljon elő. Ha békésen rendezed el a dolgot, kisebb az esélye, hogy feljelentenek.

2012. márc. 6. 22:56
 30/44 A kérdező kommentje:
Már minden megvolt kifizettem a nadrágot bocsánatot kértem.De ez már sok aki olyanokat ír hogy nem kell megtámadnia az akkor nem is kutya hanem valami macska és ha ez a történet házon belül lett volna ugy hogy nem figyelek egyből a torkának eset volna ugy lett nevelve hogy a területünket védje minden áron.De a kölyak azt mondta csak azért ütötte hogy bezavarja minthogy szólt voln a szembeszomszédomnak Ica néninek hogy zárja be .
2012. márc. 6. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!