Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya lenne számomra a...

Milyen kutya lenne számomra a legideálisabb? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy családi házunk van nagy kertel. Van már egy lány yorkink és egy brit cicusunk. 1 éve halt meg a közép shnauzerem és már szeretnék egy nagytestű kutyust. Lenne elég időm foglalkozni vele nyárra szeretném ha elhozhatnánk mert még iskolába járok.Kutya suliba is vinném.:)

Eddig a Hovawarton gondolkodtam erősen de most az akita is nagyon megtetszett. Mit gondoltok jól kijönnének egymással? Kant vagy szukát válasszak? Olvastam hogy mindkettő makacs fajta és kemény kéz kell hozzájuk... Azt hiszem elég kemény kezű vagyok .( már nem szó szerint értem, sose tudnám a kutyámat durván fegyelmezni ) Mit gondoltok el fogok bírni egy ilyen kutyával ? Nagyon örülnék ha tapasztalatokkal tanácsokkal látnátok el.

Előre is köszönöm !:)) 16/lány

2012. márc. 6. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem hovawartom volt. Ismerőseimnél együtt van egy Berni pásztorral. a két kutya jól kijön egymással. A macskákkal nem tudom hogy milyen viszonyban van. Ha kölyök korától fogva tanítod nem lesz vele baj. A kanok és a szukák is kezelhetőek. ÉN egy kicsit talán a szukákat jobban szeretem, de a kanok sokkal mutatósabbak, sokkat több szőrük van.
2012. jún. 8. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Svájci fehér juhászkutya <3 Gyönyörű <3
2012. jún. 8. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem hovim van, és mindenképp szukát ha hovi, mert egy kan veszekedősebb nagyobb dominánsabb stb....

akitáról én is azt hallottam, hogy nagyon veszekedősek nem tűrnek meg más kutyát.

Egy jó természetű barátságos hovi szukához nem kell nagyon keménynek lenni :)

2012. jún. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!