Ha ivartalanított szukával nevezek kiállításra azt észre fogja venni valaki?
MÁTÉSZALKA CAC - 2009. szeptember 20.
Magyarországon először nyílik lehetőség az ivartalanított fajtatiszta kutyák bemutatására a MEOE által szervezett kiállítások történetében. A MEOE mátészalkai szervezete a CAC kiállítást rendezők közül elsőként kíván élni azzal a lehetőséggel, hogy a tenyésztők és tulajdonosok az ivartalanításon átesett kutyáikat is bemutathatják a rendezvényen.
Nevezési feltételek: FCI Törzskönyv
Nevezési osztályok: ivartalanított kan kortól függetlenül, ivartalanított szuka kortól függetlenül.
Nevezési díj: 2.500 Ft.-
A bírálatok a fajta körben történnek a fajta bírálatok előtt.
BEST IN SHOW program keretében adják ki a "Kiállítás legszebb ivartalanított kanja" és a "Kiállítás legszebb ivartalanított szukája" címet.
www.meoemateszalka.hu
érdekelne miért szeretnél egy ivartalanitott kutyust kiállitásra vinni ... én azért hordom az enyém mert tenyészteni szeretném, de nem értem miért hiányzik neked egykis kidobott pénz?:)
tényleg nem kötekszem, csak érdekel
Igazából nem értem miért vagytok kiakadva. Ki mire "dobja ki" a pénzért, ez már had legyen az én magánügyem. Van akinek a bélyeggyűjtés a hobbyja, van akinek az utazás, ki mire költi a pénzét. Nekem a kutyakiállítás a hobbym, jártunk is amíg nem ivartalaníttattam a szukám, és továbbra is szeretnék, mert élvezem és a kutya is élvezte.
Ha meg egy tenyésztő kutyájánál jobb az enyém, akkor így járt. Nem kell olyan kutyával tenyészetni akinél van sokkal jobb is, nem izgat ha az én kutyám jobb, és ezért elveszem előlük a címeket, ha az övék annyira jó lenne, akkor ők nyernének ....
A mi dokink a gépén vezeti az adtokat a kutyáról. Oltási könyvben minek? Én úgyis tudom hogy ivartalanítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!