Ha ennyi méreten aluli yorki van, miért nem elismert a mérete?
Pontosabban, mást nem olvasok , csak ilyen selejt , olyan szemét szaporító..stb.
Lassan több pici van , mint normál méretű és nem olyan betegesek mint ahogy egyesek állítják. nekem 1 éves 2 kg-os .Igen az kicsinek számít és pénzt is adtam érte-, örömmel.
Külön kicsit akartam és nem normált. Ezzel most mi is a baj ? Valaki csak kell őket is gondozza és hangsúlyozom ,nem betegesebbek , mint normál kollégáik !
Nem érdekel , hogy mi volt előbb az igény , vagy a kicsi kutya , de nem is érdekel , mert nekem tetszenek.
Na itt megvitathatók a mérettel kapcs. problémákat!
Nem olyan betegesek, mint ahogy egyesek állítják? Akkor elmondom neked, h akárhány méreten aluli yorkival találkoztam, mindnek volt baja. Vagy testi hiba, vagy idegrendszeri.
És attól, h a sok nyomorék szaporító ezt csinálja, attól nem kell elfogadni a standardnek, sőt, jobb is ha tiltja. A standard az EGÉSZSÉGES kutyákra van kitalálva, nem a légcsőszűkületes, mozgásszervi problémásakra.
Akkor az enyém mi ? Normál ?
Mert van 1 évesen sokkal nagyobb is az enyémnél ?
Yorkisok is amikor látják, megkérdezik : mini?
Szóval elég megosztó ez a méret kérdés!
Én is láttam kisebbet, de nem fújtam , sőőőt
Nekem nagyon tetszenek : Izlések és pofonok
ez nem ízlés és pofon,hanem standard kérdése.
Meg van határozva egy yorkshire terriernek hogyan kell kinéznie,mekkorának kell lennie. Aminem ekkora, az nem tenyészthető, nem yorki.
A 2 kg-os kutyád normál méret. Nem is értem ezt a mini-mániát, az emberek már unalmukban nem tudnak mit kitalálni... Egyébként azért van egy alsó határ, és azért nem tenyészthetőek a kb. másfél kiló alatti kutyák, mert KUTYÁKRÓL van szó. Nekem is kistestű kutyáim vannak, de amikor 1-2 kilós kutyákat látok azt sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Basszus, akkorák, mint egy mobiltelefon...
Kíváncsi vagyok, hogy hová fog ez az esztelen szaporítás még fajulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!