Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kistermetü kutya panelba de...

Sanna2 kérdése:

Kistermetü kutya panelba de jó házörző ilyenekre gondoltam hogy törpe bullterier mondjatok párat lécci?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 19:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de te meg nem érted hogy nincs pénzem kertesházra és eléggé szar környéken lakok sok a betörés meg ilyenek ezért kérdeztem hogy milyen kutyát ajánlotok nyugi egy nápolyi masztifot nem akartam fölvinni
2012. márc. 5. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Jó a miniatűr bullterrier.

Cuki és még kedves is.

Ez a legjobb kutya amit választhatnál.

TÖBBIEK:GONDOLOM ÚGY ÉRTI HOGY NAPI 2x VISZI SÉTÁLNI,HOGY 1 SÉTA LEGALÁBB 2:30 ÓRA!!!!

Sok szerencsét :)

2012. márc. 5. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
12-dik azért ne legyél benne biztos mert ez nem igaz..van akinél egy óra van akinél 10 perc és van akinél 3 óra..
2012. márc. 5. 19:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Német Törpe Pincher. Igazi éber jelző kutya és ha foglalkozva van vele igazi kis véreb. De ne várd el ezektől a kutyáktól hogy megvédjenek a betörőtől. Max csak jelzik ha idegen van a házban.
2012. márc. 5. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Törpe schnauzer. Ok nélkül nem ugat, családjához ragaszkodó, mérete ellenére nem retten meg, könnyen tanítható.

[link]

2012. márc. 6. 08:52
 16/16 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm
2012. márc. 6. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!