Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket nem készítenek ki a...

Titeket nem készítenek ki a kötekedő szomszédok? :@

Figyelt kérdés
Társasházban lakom, van egy állandó és egy ideiglenesen örökbefogadott kutyám. Mindkettő jól viselkedik, pihennek, elvannak, nem ugatnak. A szomszédok mégis folyton piszkálnak! Vén satrafák laknak itt, reggel vittem a kutyákat sétálni, az egyik öregasszony meg beállt az ajtóba, és elkezdett magyarázni, hogy kész kutyatenyészetet csinálnuk, meg hogy üvöltözünk a kutyával, és a kutyák bűze már az ő lakásába is felmegy. És a kutyáknak kínzás, hogy be vannak zárva, szörnyű, hogy már több kutya van, mint gyerek, minek ez ide stb. Iszonyatosan felidegesített, csak olyasmiket válaszoltam vissza, hogy 'van ez így', meg hogy 'hát igen, ez van'. Ismerem az öregeket, nagy részükkel nem lehet beszélni, öreganyám is pont ilyen szenilis. Mit tegyek? Szóljak vissza erősebben? Vagy csak engedjem el a fülem mellett?
2012. márc. 5. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Vannak emberek,akiknek lételeme a kötekedés. Nekem az anyósom,illetve az ő anyja ilyen. Igaz,mi vidéken lakunk. 1,5 éve vettem az első kutyámat,már akkor kicsinált a kötekedéseivel. Azóta is azt hallgatom,hogy annyiból,amennyiből ezt etetem,mér egy hízót is felnevelhettem volna. És nem érti,hogy az sem érdekel,ha egy egész kondát,mert nem akarok disznót tartani.Tegnap hazahoztam a 2. kutyámat. Közölte,hogy inkább a gyerekemet nevelgetném, meg stb, úgyhogy ő most keres is másik gazdát, az egyik barátnője úgyis ilyen kutyát akar,majd kifizeti az árát. Aztán a mennyi is volt kérdés után let hatalmas,döbbent csend...Gondolom 20-30 ezerre gondolt.... Bele se merek gondolni,hogy 120ezerből mennyi kocát vehettem volna :D

Ne is törődj vele. AZ ilyeneknek mindegy mit mondasz. van egy elképzelésük,és akkor is az a helyes nekik,ha te fejreállsz.

2012. márc. 5. 12:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, haha, hülyét fog kapni az öreglány, mert tervezem egy dobermann beszerzését is a jövőben. Arra mit fog szólni:D
2012. márc. 5. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes visszaszólni nekik. Az első dolog, amin én kiakadtam, hogy egy néni (aki egyébként tök szereti a bullmacimat, mindig megsimogatja, gügyög neki stb.) szóval a néni pár hónappal ezelőtt megkérdezte, hogy

- Mi lesz a kutyával, ha felnő?

- Hát mondom - hogy tetszik érteni, hogy-hogy mi lesz vele?

- Hát, el lesz ajándékozva?

Köpni-nyelni nem tudtam, hogy hogy kérdezhet ilyen hülyeséget, pont azért veszek kölyök kutyát, hogyha felnő, majd elajándékozzam.

A másik egy bácsi, aki rendszeresen 'leemberevőzi' a kutyámat. Neki már néha beszólok, hogy

- Igen, ő egy emberevő, vigyázzon, mert jövünk.

2012. márc. 5. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig beszólnak, hogy 3 kutya van gyerekek mellett a házban, pedig kertes házban lakunk... Nem veszem észre, hogy nagyobb bűzt, vagy piszkot csinálnának, mint a gyerekeim... :) most akkor őket is rakjam az udvarra?? :D Nem kell felvenni a kesztyűt, elmondja, hagy' mondja, ettől ő jobban érzi magát, te meg örülj, hogy aznap is cselekedtél valami jót azzal, hogy meghallgattál egy öreg, besavanyodott, magányos nyanyát..... :D
2012. márc. 5. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges leállni velük vitatkozni, mert csak szítod vele a tüzet. Nekem 2 szomszédom is van akik régebben szívügyüknek érezték, hogy megmentsék a sanyarú sorsú (akkor még csak egy, majd 2) kutyámat. Volt itt minden. Állatkínzó vagyok amiért lakásban tartom őket. Egész nap ugat a szegény kutya (naná, ott álltak az ajtó előtt amíg nem voltam itthon, a kutya meg nem hülye, hogy "szó nélkül" hagyja). Ráadásul ők nem laknak velem egy házban. Az egyik "lelkes állatmentő" az út túl oldalán lakik velem szemben, a másik mellette. Feljelentettek állatkínzásért (mert a tacskóm alultáplált amiért nem gurul és leérnek a hasától a lábai, nem úgy mint az egyik néni Buksikája. Ő ugyanis nem kövér, csak "jó húsban van". Ja lassan eléri a vágósúlyt.), felfeszegették a rácsot az ajtóm előtt, hogy a "halálos fenyegetőzéseiket" bedobhassák (az agyoniskolázottja nem tudja mire van a postaláda). Akármikor vittük sétálni a kutyákat ,mindig volt rá megjegyzése. Az egyik kedvencem, hogy nem vagyok normális, hogy egy "harcikutyát" hoztam a tacskóm mellé, fel fog jelenteni (valóban vérpancsira érek haza minden nap. Az amstaff meg a törpe tacsi véletlenül sem egymás hegyén-hátán alszik a kanapén). Aztán azért akart feljelenteni, mert veszélyeztetem az utcában élőket a kutyámmal (egyszer elkergette a macskáját amit az utcán etet).

Na egyszer hétvégén csak a párom volt itthon, vitte sétálni a "vérebeinket". Valamit mondhatott a néninek, mert azóta még az utcán is elfordul ha meglát. :)

(és a vicc az egészben, hogy neki van valami túl méretes német juhász keveréke, de ugye annak arany élete van, mert udvaron van tartva. kb. 10nm-en és minden szökőévben egyszer sétálni is elviszik ha megfelelő a csillagok állása :) aki ugye nem azért vernyog fél nap a kerítés tetején pörögve, mert kezd becsavarodni, hanem mert jó házőrző)

2012. márc. 5. 16:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

amikor a kutyámat elhoztuk 1 évesen akkor jó egy hétig ugatot amikor nem voltunk itthon, és a szomszédok egyből minek kellett ide kutya, ebbe a lépcsőházba sose volt stb

mindig kitaláltunk vmi ,új a hely neki stb, az alattunk lévő szomszéd pedig azt mondja hogy kopog a körme a kutyának de ezt kb 2 éve mondta 10 éves a kutyám most tehát 9 éve lakik itt de ő pont azóta hallja ,nah ez is érdekes bezzeg amikor a lánya magassarkúba este 11 kor kb 20 percig járkál és ordibálnak egymással de úgy hogy néha tisztán kiérteni mit mondanak, az nem zavaró ja meg tányért törnek és arra kelek fel.. érdekesek ezek a szomszédok..de a macska szar ami időnkánt van a lépcsőházba az se számít..amúgy nálunk is volt olyan hogy eltünt az egyik szomszédnak a macskája és hozzánk jön hogy nem e láttuk szegényt meg már napok óta nem látta ,azt gondolta hogy megfőztük a kutyánknak vacsorára vagy mi... nah mindegy ezek a szomszédok..

2012. márc. 5. 17:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hagynám magamat,nehogymár egy kötekedő öregasszony mondja meg mit tehetsz meg mit nem.Nem kifogás,hogy idős,akkor sem kell kötekedni,és bántani a másikat.Főleg ehhez nincs köze.Le kell rendezni egyszer,beolvasol neki,aztán remélhetőleg békén hagy téged,meg a kutyáidat is.De ha nem mondod meg a magadét,akkor amíg kis kedve úgy tartja b*sztatni fog!
2012. márc. 7. 08:38
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
Jaj nekem is rohadtul elegem van a szomszédokból. Panelban 2 kutya van, egyik sokat "magyaráz" (vagyis játék közben mormog, csahol, vakkant), és emiatt NAPKÖZBEN nem tudnak aludni.. persze idősekről van szó..... Meg hogy ha délelőtt játszom a kutyával, ill. koradélután, akkor nem lehet tőlük pihenni.. úristen. Csendrendelet este 9-től van hétköznap... =___=
2012. márc. 7. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!