Miért nem áll fel a füle?
Figyelt kérdés
5 hónapos német juhászkutyámnak nem áll fel a füle! Mikor fog felállni neki szerintetek? Az apja hosszú szőrű német juhász, az anyja rövid szőrű ez számít?2012. márc. 4. 16:44
2/16 anonim válasza:
Genetikai hiba. Tehát nem törzskönyves. Keverék kutyus.
3/16 anonim válasza:
Ilyenkor már állni szokott bár nem feltétlen hiba mert olyan 6 hónapos korig egyszer áll egyszer lekonyul a fogváltás miatt, kálcium jót tesz neki, nem tudsz felrakni egy jelenegi képet?
5/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy, milyen szőrhosszúságúak a szülők.
Vagy hibás fülállást örökít valamelyik.
Vagy még a fogzás miatt gyengébb a porc.
Mit eszik a kutyád?
6/16 anonim válasza:
Enyémnek már 4 hónapos korában nagyon szépen állt a füle.
A tiédnek már kétlem hogy fog...
7/16 anonim válasza:
Addig emeld a calciumot, amíg nem áll a füle!!!
8/16 anonim válasza:
Kölyök kutyának kálciumot nyomatni ész nélkül nagyon botor dolog.
Szép kis csontosodási zavarokat idézhet elő. A fül eleve lehet laza, ha fogzik a kutya. Nem mindegy, miként nem áll. Ha teljesen fekszik, az valóban kétséges. de lazaság, bebillenés, visszahajlás belefér még.8 hónaposan lehet inkább kételkedni a fül felállásában.
9/16 anonim válasza:
4-es vagyok. Azoknak a h.ü.lyéknek, akik lepontoztak.
A képen az én kutyám, 7 hónaposan még nem állt rendesen a füle, emeltem a kalciumot és láss csodát...
10/16 anonim válasza:
8-as okoskának! Nem lett semmiféle csontosodási problémája a kutyámnak. Senki nem írta, hogy marékszámra kell adni a kalciumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!