Miert csianlja ezt a nemetjuhaszunk? A szemevel van a baj?
Mostanaban elegge feloldalazva jarkal a kutyus.
11 eves kan nemetjuhaszrol van szo.
Olyan,mintha nem latna rendesen az egyik szemevel,es amikor valamit nez ,akkor is elforfitja a szemet,es lennebb hajol.
Tovabba nem iszik,hanem csak a havat eszi.
Es meg az volt erdekes,hogy szurkuletben nem mert beugrani(kb 130 centi)az udvarunk szelen talalhato patak partjara.Nezte,hogy mi van ott,egyszer szinte beesett,de valahogy arrabb lepett.Nagyon furcsan viselkedik,mintha a feje es a torzse 90 fokban balra dolt volna,ugy megy.
Nagyon gyanakszom a szemere.Konnyen elesik,nem jon ki este olyan hamar a nyitott kennelbol,csak kinez,de nem tudja szerintem h mi vagyunk.
NAGYON SAJNALOM!
Kerlek segitsetek!
Kedden elvisszuk dokihoz,de addig is erlek irjatok le,hogy mit gondoltok.
igen koszi.
Amugy megsajnos nem lesz alkalmunk dokihoz vinni sajnos pedig eleget cirkuszoltam.
Remelem meggyogyul,most 2x olyan minosegu etelt kap.
Ilyenkor ugye nem ajanatos mozgatni?
A kicsit oldalas járás a német juhászoknál gyakori. Az enyémek is így futnak. A többi meg tudom.
Próbáld meg hogy szembe vele leguggolsz és elrántod az egyik szeme előtt a kezed. Ha becsukja a szemét, vagy arrébb kapja a fejét és pislogni kezd, akkor tökéletesen lát arra a szemére. Ha viszont meg se mozdul a feje, és csak enyhén sejthetően reagál a rántásokra akkor nem lát jól. Próbáld ki ezt a másik szemére. Mi ezt szoktuk a lovainknál és a kutyáinknál egyaránt ha valami baj van.
Amég volt hó addig a mieink is csak a havat ették, valószínűleg jobban esik nekik nem tudom. A többi viszont homályos nekem és zavaros. Hány éves? Én az agyára gyanakodnék, de próbáld ki ezt a látás próbát.
Szívesen.
Örülök hogy segíthettem.
Jobbulást :)
Elég szomorú, hogy nem érdemli meg a kutyátok, aki 11 évig becsülettel szolgált titeket, hogy megmutassátok orvosnak.
Tudom...pénz.... De lehet halasztott fizetést kérni manapság már és lehet részletre is fizetni legtöbbször.
nem a penzzel van gond,hanem az alkalommal,mert falun lakunk,es pont ezen a heten apumek egesz nap nincsenek itthon.
De amugy ma rmegoldodott,mert megbeszeltuk batyammal,hogy o elvisz dokihoz hetfon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!