Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megerősítenétek a döntésemben?

Megerősítenétek a döntésemben?

Figyelt kérdés
Van egy havanese kutyánk, aki egy 5 hónapos szuka. Én úgy döntöttem, hogy ivartalaníttatni fogom, de a párom nagyon nem akarja hagyni. Mindketten a gazdái vagyunk és ugyanúgy kivesszük a részünket a neveléséből, szóval szeretem, ha minden vele kapcsolatos dologról együtt döntünk. Viszont ebből most nem akarok engedni. A párom ki van akadva mostanában, mert nem állunk túl jól anyagilag (ez csak pár hete van így, kutyavásárlás előtt még nem tudtuk, hogy így alakul) és nekem mindig az az első, hogy a kutyának meglegyen minden. Kaja, bolha és kullancs irtó, féregtelenítő, oltások...stb. Mindig azzal érvelek, hogy nem a kutya akarta, hogy hozzánk kerüljön és ezt legtöbbször el is fogadja. Szóval ő szeretné, ha pároztatnánk a kutyusunkat a tesói kutyájával, aki szintén havanese, mert így legalább el tudnánk adni a kiskutyákat és visszahozna egy kis pénzt. Ezzel nagyon nem értek egyet, nem szeretnék szaporító lenni, ráadásul úgy gondolom, hogy a kutyának is jobb, ha ivartalaníttatom. Ugye igazam van?:) Szeretnék kitartani az álláspontom mellett, csak szeretnék egy kis megerősítést!
2012. márc. 3. 18:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a párom tipikus régimódi, falun felnőtt ember, aki szerint egy kutyának a kertben a helye és náluk többször is születtek kölykök, úgyhogy nem tudom hibáztatni, mert ezt nevelték belé. Azért majd kap egy tockost, ha nagyon ellenkezik!:D
2012. márc. 4. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!