Megerősítenétek a feltételemet?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=HfR2gRRj1zI
Ugye igaz, hogy 0:30-nál ezt mondja? : Pedig lelépett a csajom RAJA két hétre. Nem pedig: Lelépett a csajom kajak két hétre. Mert a zeneszövegek.hu-n KAJAK-nak van írva.. Igen, a második valószínűbb, de az első variációt rappeli AZA! Ugye igazam van?
2011. máj. 6. 19:26
1/9 Thurston válasza:
Nem. Kajak. Nem is tudom hogy nem hallod azt a kát.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, én teljes mértékben RAJA-t hallok.. Az r, a j, minden passzol.. . K-t sehol sem hallok, sőt..
2011. máj. 6. 19:38
4/9 anonim válasza:
Pedig. Eléggé ott van az a K. És a kajak.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg én vagyok süket, hússzor vissza hallgattam, és raj-t hallok.. El kell mennem fülészetre.. :D
2011. máj. 6. 19:43
6/9 Thurston válasza:
Nyilván először rajnak hallottad, és most már nem sikerül másként hallani. Nem érzékszervi hiba ez. :3
7/9 anonim válasza:
Próbálj meg a kajak szóra koncentrálni, amikor hallgatod. Velem is volt már, hogy először valamit félrehallottam, és utána a fülem görcsösen ragaszkodott hozzá.
8/9 A kérdező kommentje:
Épp ezt tettem, egyszer sikerült kajakot hallani.. :D Egy remix-es verzióban könnyebben hallatszik a kajak szó. Az eredetiben még mindig raj-t hallok. :D Nem baj, egyszer majd sikerül! Azért köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 6. 19:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!