Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mini yorkisoktól, mennyit...

Mini yorkisoktól, mennyit eszik 1 nap a kutyusotok?

Figyelt kérdés

8h.2kg.fiú kutyám van.Én vékonynak találom.Royal Canint kap, amiből max. napi 30 dk.hajlandó nagy nehezen megenni.

Próbáltunk még 7 féle tápot, és kb 15 féle konzerves kaját is.Próbáltuk a fött-sült husokat, azt is csak megszagolja és továbbáll.Semit sem eszik meg , csak ha egész nap nyomom neki.Minden zsebemben kutyakaja van és mindig kínálom neki.(így fogy el napi 30 dk.)

Már próbáltam a kiéheztetést, de az sem használt,2 héten belül 3-szor vittem külömböző dokihoz, mindegyik azt mondta, hogy nincs eü.baja, Ő ilyen , nem sovány , mert nincs kint a bordája!(Persze , mert eltakarja a szőre.)

Amúgy nagyon életvidám kiskutya, csak aggódok a súlya miatt.Jobban szeretném , ha magától enne,nem kéne könyörögnöm hogy egyen.Egyáltalán létezik anorexiás kutya? :-)Olyan mintha undorodna a kajától.Megszagolja és elsétál.De mivel odajön ebből is látszik , hogy enne, csak.....Ha nem lenne éhes oda sem jönne.A ti yorkitok normál súlyúak vagy gömböjübb? Én jobb szeretném , ha egy 20-30dk-val teltebb lenne.

Lehet , hogy jobban enne , ha vennék egy lányt mellé ??

Amúgy 8 hónaposan non-stop szexel. Van erre egy nagy plüss maxi,amin kellően ki tud fáradni, de utána sem eszik.Azt mondják egy kutya akkor nem eszi ,ha eü.baja van, fél ,vagy nagyon izgatott!!!Ebből egyik sem áll fen.

Akkor mi lehet ? Hol rontottam el ?Csak aki érdemlegeset tud az írjon ! Köszi !

2012. márc. 3. 15:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Köszönöm! És semmi baj, csak tudom, milyen az, amikor a sok szeretet miatt akadályozod magad, és a kutyid. És minnél jobbat akarsz neki, annál rosszabb. És tényleg kitartás, ki fogja bírni! :))
2012. márc. 5. 20:17
 32/32 anonim válasza:

Szia! Nekem is van egy 13 hónapos mini yorkim. A leírásod teljesen illik az enyémre is! :) Nálunk plusz jellemzője még a lopkodás. Ha az asztalon marad valami a tányérunkon, kilopja belőle, megeszi. De ha kínálod vele, a tálkájába teszed, megszagolja, s továbbáll. Ne foglalkozz a rosszalló hozzászólásokkal, léteznek mini yorkik, ők ilyenek. A virslit nagyon szereti, de azt se minden nap, valamint a csirkehúslevesből a husit, és még a hurkát is imádja. Ami kimondottan neki való, s szereti is, az a "nature snack mini sandwich" csirkével,és a különböző (pl.:trixie bouncies) soft snack-ek, és a "duck jerky kacsahús filé". Hirtelen eszik, gyorsan (már, ha eszik). És emiatt hányni is szokott. Eleinte én is aggódtam, folyamatosan betegséget kerestem nála. De nem volt. 1,8 kg volt "hajastól", most levágattuk, így valamivel kevesebbet mutat a mérleg. Jaa és csak akkor eszik, ha az ő kis nyugis sarkocskájában senki sem nézi. Ilyenkor nem veszünk róla tudomást.

Nagyon szeretjük! ❤

2016. aug. 17. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!