Miért nem tud felugrani a kutyám pár napja az ágyra?
Van egy 10 éves Westym, kb két napja vettem észre, hogy mintha gyengék lennének a hátsó lábai:(
Nem lehet észre venni rajta semmi mást, a fogai épek, kedve jó, fájdalma nem hiszem, hogy van, mert eszik, mozog , szalad ugyanúgy, és ha masszírozom a lábait nem megy el, szóval sztem nem fáj neki .
Ötletek ? Esetleg ilyen idősebb kutyusnál már kellene valami vitamint adnom neki , kalcium vagy valami ?
Persze ha nem lesz jobb, elviszem holnap orvoshoz !
10 évesen már öregszik a kutya. Nem olyan rugalmasak az izmai. És valószínűleg már kissé meszesednek az ízületei.
Valamilyen zöldkagylós termékkel még rásegíthetsz.
jaj, köszönöm, nagyon aranyosak vagytok !:)
minden egyes alkalommal felkelek ( legalábbis szerintem) ha fel akar az ágyra jönni éjszaka, mert kopogtat az ágy fa keretén :D Nem akarom már leszoktatni az ágyban alvásról, ha eddig nem tettem , most már mindegy :)
szaladna ő, meg rohanna,csak lassított felvétel , mintha jegen szaladna , nem halad annyira :O
Nem tudjátok mennyi idő kb míg hatnak ezek a gyógymódok ?Tudom hülye kérdés, mert egyéntől is függ, meg azt mondta a doki , hogy lehet először rosszabb lesz, mint volt az állapota , aztán látványosan javul .
Köszönöm, megnéztem utolsó amit ajánlottál, ez valami fájdalom csillapító ?
Amúgy nem tudom van e fájdalma, az éjszakát végig alussza, és sokat pihen az biztos, szóval ha lenne fájdalma, azért izgágább lenne, nem ?
Még lenne egy kérdésem, szerintetek adjak neki valami vitamint még , vagy a Pro Plan teljesen elég neki mindenre ? ( ezt elfelejtettem az orvostól megkérdezni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!