Lehet-e ( Ajánlatos-e) újra együtt tartani a fedeztetés (és a tüzelés megszűnte) után a fedeztetett szukát, egy kant és egy másik szukát?
21-es sorszámú versenyzőnek :)
Sajnos még nincs meg az ilyen-olyan HCH és HSCH…csak az ilyen-olyan HJCH…(ugyanis az 1 év leteltét várjuk az első CACtól számítva:))
Egyébként természetesen napi, baráti kapcsolatban vagyunk a tenyésztővel és nyílván megkérdeztem Őt is… viszont ha végig olvasod, pont azért írok ide is, mert több véleményre is kíváncsi vagyok…(Egyébként a tenyésztő barátom azért nem tudott erre számomra meggyőző választ adni, mert nála minden kutya külön kennelben él…így sosem szokta őket össze ill. szétcsukni.
22.-es válaszolónak:)
Amstaff-jaim vannak.
És még mielőtt valaki letámadna: Nem, nem agresszív a két szuka egymással (már 1 éve együtt „laknak”):)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2717655-van-a..
Kedves Kérdező :) Segítenél neki? Azt se tudja, melyik az eleje, állítólag Luxemburgból van a kutyája...
:) Hééé azért ez erős... az én kérdésemből (szerintem) nem süt ennyire az alacsony IQ...
Az ilyen embereket én sem méltatok válaszra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!