Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szüleim elszeretnék adni a...

A szüleim elszeretnék adni a kutyusomat! Normális, hogy úgy kötődöm hozzá mintha a saját babám lenne?

Figyelt kérdés

A kutyusom lassan 4 éves lesz,már nem baba,de nekem az ! :) A fajtája Bishon havanese kis fehér kislány :) Nem nagyon van pénzünk az az igazság és most szegény elég betegecske lett!:( A szüleim el akarják adni a kutyust merthogy csak a baj van vele...és ezt én is felfogom! Megértem. De mindig amikor eljön a gondolat,hogy elmenne innen nem tudnám odaadni mert úgy érzem ő az én gyerekem!

Ez ilyen se veled se nélküled...és így hogy beteg bűntudatom lenne odaadni,hogy nem egészségesen ment el hanem betegen! Értitek ? :(

Anya is vegyes érzelmekkel van egyszer...olykor eladná mert nincs pénzünk se...máskor pedig azt mondja hogy majd elad valamit és a pénzen meggyógyíttatjuk...Igazából én azt szeretném ha egészséges lenne..olyan lenne mint régen és béke lenne! :)

Ti mit gondoltok erről? Saját tapasztalat? Ti is így éreztek a kutyátokkal?

2012. febr. 28. 12:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépén a kedves,együtt érző,megértő válaszokat! Nem tudom hányadik válaszoló volt,de azt azért leírom,hogy nem lehet előre tudni mi lesz a jövőben,és nem is kell elítélni senkit ez miatt mert nem lehet itt tudni senkinek milyen az élete...amikor még vállaltuk a kutyust nem így álltunk anyagilag mostanra már rosszabbul állunk,mi is betegek vagyunk sajna...na de mindegy.A kutyusom tenyésztőtől van! De miért mondod,hogy akkor esetleg neki visszavinni ? Vagy ez min változtatna ? Sajnos mi is utólag jöttünk rá,hogy tenyésztőtől nem lett volna szabad venni kutyust de már megszerettem(ük)...Sokszor csinál rosszat akkor haragszok is rá de utána meg olyan szomorúan tud nézni látszik,hogy beteg és ez úgy bánt :( Részletfizetést ? Hát nem tudom itt olyan drágán csinálják a környékünkön...messzebb meg nem nagyon van lehetőség,autónk sincs!

Jó lenne ha minden megjavulna. :(

2012. febr. 28. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
2 vagyok. Éppen ez az, hogy nem tenyésztőtől van, hanem szaporítótól. A tenyésztő szerződést ír, garanciát vállal a kutyusra. Ilyen esetben visszafogadja a kutyust. Az állatorvos is csak ember, biztos találsz olyat, aki megérti. Vagy keress egy menhelyet, talán az ő orvosuk tudna neked méltányos összegért segíteni. Én először minden ilyen lehetőséget megpróbálnék, mielőtt feladnám. Egyébként milyen betegsége van?
2012. febr. 28. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Az normális, ha nem szeretnéd elengedni. Az nem, hogy babának gondolod, és ennek fényében azt mondom, hogy jobb lesz neki valahol, ahol végre igazán kutya lehet. Legközelebb meg remélem, max. törpehörcsögöt vesztek, ha nem akartok pénzt szerezni a gyógyítására. És de, tudnátok, ha akarnátok, mert bárkinek menne. Én bármikor adósságba verném magam a kutyámért. Nem baj, ha ti nem, csak akkor ne tartsatok kutyát, mert kicseszés vele, hogy gazdáról gazdára vándorol.
2012. febr. 29. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!