Miért nem bírják felfogni a kutyások, hogy NEM MINDENKI SZERETI A KUTYÁKAT?
Miért van az, hogy a legtöbb kutyás vissza se hívja a kutyáját, ha az elkezd őrült tempóban rohanni felém...?
Jó, tudom, valószínűleg nem harap meg, de nekem nem kötelességem eltűrni, hogy megszaglásszon/nyaljon/stb a kutya. Aztán meg vérig van sértve a gazda, ha odaüvöltök, hogy hívja vissza és ha nem teszi ("Nem harap a kutyus"), akkor elküldöm melegebb éghajlatra a kutyájával együtt.
mert bele vannak szerelmesedve saját háziállatukba
ha meg már te nem úgy válaszolsz nekik hogy menyire cuki a kutyája sértésnek veszi mert annyira elfogult
Kutyások ne válaszoljanak mert kutyát már ebben a társadalomba nagyobbra tartják mint az embereket!!!
Az ember elvárhatná, hogy a személyes aurájába ne lépjen
be kéretlenül sem ember, sem állat!
(Természetesen nem egy zsúfolt metrokocsi esetét tárgyalom...)
Mi lenne, ha pl. a a gazdája "szaladna oda hozzám" egy kis szagolgatásra, nyalakodásra ?? (Extrém feltevés.)
ezt gagyarászom hogy ez a mentalitás szégyen!!!
bagósok is ilyenek pofátlanul orrodba fújják a füstöt ha nincsenek szabályozva
kutyások is ilyenek sajnos!!!!persze van kivétel de nagyon ritka
sőt olyan is van hogy még ők vannak felháborodva ha nem szereti az ember hogy ezeket a dögöket
Tiszteletbe kell tartani ezt nekik vagy komolyabb törvényi eszközökkel szabályozni őket
Ja és igen nem szeretik mo-ban saját embertársaikat és inkább előbb adnának kutyának enni mint az embereknek.Sajnos ez van szégyen!!!
Itt jó példa az előttem hozzászóló!!!
Kedves 17. válaszoló!
Milyen érdekes, hogy a kutyások normális hangnemben tudnak válaszolni a kérdésre, de rólad - aki 'dögözöl' - mindez nem mondható el...
Alapból nem szeretem idegenekhez odaengedni a kutyám, egyébként is végig láb mellett jön, ha nem engedem más kutyákkal játszani. Én nem bízom a legtöbb emberben. Szerencsére ő sem az a jópofizós, ember-centrikus kutya, teljesen gazdafüggő.
És nekem is volt már problémám amolyan kutya-gyűlölő emberekkel, de igazából az a legrosszabb, hogy hihetetlenül bunkón képesek beszélni. Nah, ezek után ne várják, hogy én majd kedvesen fogok velük csevegni. Értelmesen is lehet beszélni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!