Milyen kutyát érdemes lakásba?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy Husky-t, viszont azt hallom, hogy nagy/közepes testű kutyát csak kertbe szabad. Én viszont nem szeretem a kistestű kutyákat, mindneképp nagy/közepes testűeket favorizálom. Gondolom panelba nem érdemes mást, csak szobacirkálót.2012. febr. 24. 17:02
11/12 Akiteki válasza:
Nem tudom. Ismerek olyat, akinek tavaly halt meg a 15 éves huskyja, a családban mindketten dolgoznak, a gyerek suliba jár és a 4. emeleten laknak. De őszintén megmondom, nem érdeklődtem meg, hogy szoktatták hozzá a kutyát az egyedülléthez.
Majd most lesz tapasztalatom, mert nemrég vittek el tőlem egy kislányt a 3. emeletre és jövő hónaptól már mindkét gazdi dolgozni fog napközben.
12/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha leírnád a tapasztalatod. Nem arról van szó, hogy bezárnám a szobába és majd ránézek ha kedvem tartja, csak ugye dolgozni kell sajnos és nem lehetek vele 0-24 ben.
2012. febr. 24. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!