Milyen kutyát érdemes lakásba?
Szia!
8 évig volt panelban huskym, előbb 2, aztán már 3 is.
Nem a kutyának gond, hanem a gazdinak. Vedléskor azonnal fésülni (ki is szoktam porszívózni őket), és naponta 5x séta. Lehetőleg olyan helyen, ahol van egy zárt kutyafuttató, ahol kitombolhatja magát. Hétvégén kutyasuli, kirándulások. Nagyjából teljesen átalakítja az életed. Nincs mese, ha esik, ha fúj, menni kell. Nyáron a kánikulában napközben lehet lustizni, de este hosszabb séta és mozgatás kell. Viszont a kutyának sokkal jobb, mikor sokat van a gazdival, mint azoknak, akik ki vannak zárva a kertbe és csak várják, hogy mikor foglalkoznak már velük.
Ha valaki napi 8 órában eljár dolgozni, ahhoz nem tudok véleményt mondani, mert én csak akkor vállaltam kutyát, mikor otthon kezdtem dolgozni. Gyakorlatilag előtte és azóta is éjjel-nappal velük vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!