Rottweiler, Dobermann, Amerikai staffordshire terrier. Melyik lenne alkalmas? Nem őrző-védőnek, nem munkára! Hobbiból mert szeretem a kutyákat és főként a "kemény" kutyák tetszenek. Nevelhetőséggel hogy állnak? Időm van.
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 16:43
21/26 anonim válasza:
A dobermann IMÁD játszani. és nem akar gyilkolni minden pillanatban:) viszont ha a goldid ás, akkor ő ebben tökéletes partner lesz:))) kistestű szőrmi keverék? Azok irtó helyesek:))))
23/26 Morzsa válasza:
Évek óta amerikai staffordshire terriereket tenyésztünk.Én nagyon szeretem őket.Gyorsan tanulnak,szófogadóak.Szeretnek játszani,imádják a gyerekeket,viszont azt éreztetni kell velük,hogy te vagy a főnök és nem ők.
24/26 anonim válasza:
Esetleg, ha nem ragaszkodsz ehhez a 3fajtához ott van még a boxer is, van pár szép kupírozott most a fajtamentőknél, hobbi kutyának főleg másik mellé tökéletesek és a kinézetük is "kemény".
25/26 anonim válasza:
nekem van rotim,amstaff,volt dobim is,mindegyik kitünő(egézséges és jól nevelt példányra gondolok),de szerintem válassz rotit ha már az ósnacit nem kérdezted(az is van nekem,meg airedale,meg német j)
26/26 anonim válasza:
Rottweiler miota kemeny kutya???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!