Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A habos hányás mitől lehet?

A habos hányás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Arra keltem, hogy a kutya öklendezik és mire kimentem hozzá kihányt egy kisebb fadarabot néhány szőrszál kíséretében. Aztán figyeltem egy darabig, hogy jön-e még valami, de nyugodtan feküdt, úgyhogy visszafeküdtem. Aztán megint hallottam az öklendezést és fehér habosat hányt a kutyus, ami valamilyen sárgás folyadékkal párosult. Én arra tippeltem, hogy epe lehet. Előfordulhat, hogy ez a fadarab miatt lehetett vagy vigyem állatorvoshoz?
2012. febr. 24. 06:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kicsit off:

"A feltakarítása az ami nem mókás, legalábbis én elkezdek tőle öklendezni :D"

Férfiak. :D Nálunk is mindig én takarítok ilyet a kutya után, mert párom öklendezik, meg rosszul van tőle. :DDDD

2012. febr. 24. 10:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Szandi, mintha az én kutyámat írtad volna le!:D Ugyanezt csinálja!:) Ja és az én párom sem hajlandó feltakarítani, már rohan ha öklendezik a kutya!:P
2012. febr. 24. 11:48
 13/20 anonim ***** válasza:
:D Nagyon örülnék, ha leszokna már róla, a poén az egészben, hogy ő játéknak veszi, amikor megindulok utána, csak szalad előlem, majd megáll, majd ha úgy látja, hogy túl közel vagyok, újra szalad és ezt játssza egészen odáig, amíg el nem rágcsálta a fát, majd utána boldogan visszajön hozzám. Ilyekor büntetni nem tudom, mert ugye akkor azért büntetem, mert visszajött.. Szóval... :D
2012. febr. 24. 11:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy detto ugyanez van nálunk is!:D Már azt próbáltam, ami bejött egy ideig, hogy odahívtam mintha játszani akarnék vele, meg elkezdtem az ellenkező irányba szaladni és akkor odajött és nem rögtön vettem el tőle, hanem egy kicsit simogattam meg ilyesmi, hogy ne az legyen, hogy odajön én meg rögtön lefogom és kikapom a szájából. Aztán egy fél perc után rászóltam, hogy köpje ki a botot és ha nem tette, akkor kiszedtem a szájából. De nem hülye azért ő sem úgyhogy csak párszor tudtam eljátszani, most már előbb befejezi, aztán jön oda.:P

De ahogy mondod mindig csak annyira enged közel, hogy ne tudjam elkapni, aztán meg tovább ugrabugrál, ha közelebb merészkednék.:) Az a baj, hogy ez addig nem is olyan nagy probléma, amíg csak egy botról van szó, de volt már, hogy egy csirkecsontot szedett össze a fűből és ugyanezt eljátszotta.:( Nagyon igyekszem én is leszoktatni, de eddig nem sok sikerrel. Ha rájöttél hogyan lehet, akkor szólj!:)

2012. febr. 24. 13:37
 15/20 anonim ***** válasza:

:D úgy látom ugyanazokkal próbálkozunk :D Joeyt is próbáltam becsapni, 2x sikerült, harmadszor átlátott rajtam :D

Van egy bácsi a lakótelepen, neki dalmatája van, ő is ilyen a botokkal :D

Szerintem ez kölyök kori dolog, remélem legalábbis, hogy következetes neveléssel elnövi :)

Azért ha van vkinek ötlete, mit lehet ilyen esetben tenni, szívesen venném én is :)

2012. febr. 24. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Reggel az én kutyám is habosat hányt, ő is fadarabot rágcsált. Ezután jóízűen megette a reggelijét. Most vidám, szaladgál, semmi baja. Előfordul ilyen néha. Nem kell túlaggódni!

Komolyabb baj akkor van, ha sokszor hány, még másnap is, a víz sem marad meg benne. Ilyenkor már orvoshoz kell vinni, mert könnyen kiszáradhat.

2012. febr. 24. 14:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudtommal Little Red nő!:)
2012. febr. 24. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaja, ez így van :)
2012. febr. 24. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem boston terrierem volt és ő sokat hányt habosat. Semmiféle mérgezésre nem utal általában.(lehet ha megmérgezték habosat hány hál' istennek ezt nem tapazstaltam még meg,de ha habisat hány nem biztos h mérgezett. ez marhaság) :) az én kutyumnak pl mivel kisketű és habzsolt utána meg rögötn futkározott előfordult h felöklendezte kaját az is tiszta hab volt (ezt rendszeresen megette hozzáteszem) Vagy ha vmit nem tudott lenyelni olyan könnyen de mégis megtette azt utána visszahányta.Ez egy belső öntisztulás,semmi baj nincs evvel nem kell pánikba esni:)
2012. febr. 24. 15:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Ádáz is botfüggő, de ő érti az ereszd parancsot is :D XD
2012. febr. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!