A habos hányás mitől lehet?
Kicsit off:
"A feltakarítása az ami nem mókás, legalábbis én elkezdek tőle öklendezni :D"
Férfiak. :D Nálunk is mindig én takarítok ilyet a kutya után, mert párom öklendezik, meg rosszul van tőle. :DDDD
Mondom, hogy detto ugyanez van nálunk is!:D Már azt próbáltam, ami bejött egy ideig, hogy odahívtam mintha játszani akarnék vele, meg elkezdtem az ellenkező irányba szaladni és akkor odajött és nem rögtön vettem el tőle, hanem egy kicsit simogattam meg ilyesmi, hogy ne az legyen, hogy odajön én meg rögtön lefogom és kikapom a szájából. Aztán egy fél perc után rászóltam, hogy köpje ki a botot és ha nem tette, akkor kiszedtem a szájából. De nem hülye azért ő sem úgyhogy csak párszor tudtam eljátszani, most már előbb befejezi, aztán jön oda.:P
De ahogy mondod mindig csak annyira enged közel, hogy ne tudjam elkapni, aztán meg tovább ugrabugrál, ha közelebb merészkednék.:) Az a baj, hogy ez addig nem is olyan nagy probléma, amíg csak egy botról van szó, de volt már, hogy egy csirkecsontot szedett össze a fűből és ugyanezt eljátszotta.:( Nagyon igyekszem én is leszoktatni, de eddig nem sok sikerrel. Ha rájöttél hogyan lehet, akkor szólj!:)
:D úgy látom ugyanazokkal próbálkozunk :D Joeyt is próbáltam becsapni, 2x sikerült, harmadszor átlátott rajtam :D
Van egy bácsi a lakótelepen, neki dalmatája van, ő is ilyen a botokkal :D
Szerintem ez kölyök kori dolog, remélem legalábbis, hogy következetes neveléssel elnövi :)
Azért ha van vkinek ötlete, mit lehet ilyen esetben tenni, szívesen venném én is :)
Reggel az én kutyám is habosat hányt, ő is fadarabot rágcsált. Ezután jóízűen megette a reggelijét. Most vidám, szaladgál, semmi baja. Előfordul ilyen néha. Nem kell túlaggódni!
Komolyabb baj akkor van, ha sokszor hány, még másnap is, a víz sem marad meg benne. Ilyenkor már orvoshoz kell vinni, mert könnyen kiszáradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!