S. O. S Mit tegyünk?
a helyzet az hogy a 15 éves tacsi keverék kutyusunk mostanában mindig kihányja az eledelét.... már napi rendszersséggel...szrintetek mit tegyünk?
köszönöm mindenkinek a válaszát !(előre is)
Vigyétek orvoshoz amilyen gyorsan csak lehet! Egy ilyen szép évet megélt kutyának kulonben is veszélyesebb lehet!
Kulonben eszik? Hasmenése nincs? Nem tunik lázasnak?
Mindenféleképp vigyétek orvoshoz mihamarabb, mert valószínűleg valamilyen fertőzés, ami ebben a korban veszélyes is lehet.
Persze lehet, hogy erős neki a táp, bár ilyenkor általában hasmenésük van, de én azt javasolnám, hogy már csak senior táppal etessétek.
de eszünkbe jutot. csak az orvos egyenlőre szabadságon van...
kap fájdalomcsillapítót... ezt még a doki mondta 1, hónapja.. és most egy 2 hete vmi mást szed.. amit az orvos írt fel...
tudom de, anyukám bent van 1 klinikán mert depressziós... én meg 12 éves vagyok iskola és tanulás mellett hetente még legalább 3x kellene mennem edzéssre ehhez hépest ezen a héten és múlt héten is csak 1x voltam.. mert pl nekem kell csinálnom vacsorát+mosni, az öcséimet felkelteni reggel és a kutyánkkal naponta 3x lemenni pisilni... ja meg van még 2 tengerimalacom meg 1 hörcsögöm akikkel szintén kellene 1 picikét foglalkozni...
és nem tudok vele elmenni orvoshoz ha este 7-ra érek haza és vacsit kell csinálnom az öcséimnek...
am amúgy apukámnak reggel 7-re kell benn lennie a munkahelyén és kb olyan 9-kor jön haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!