Amstaff-ra szájkosár?
Figyelt kérdés
linkelnétek ami szerintetek jól lenne egy amstaff kutyára a fejmérete 54cm2012. febr. 23. 21:23
1/7 anonim válasza:
Nekem is van AMSTAFFOM meg van sok ismerősömnek is, és egyikőnk sem használ szájkosarat .!
2/7 anonim válasza:
Nem az ismerőseidnek, és neked kellene, hanem neki. Valószínűleg vonatozna, buszozna, oda meg kell.
Kutyára csak próba után vegyél, ne rendelj internetről.
3/7 anonim válasza:
Nem néztem a szájkosár kínálatot a Fressnapfban, így lövésem sincs, milyenek vannak, de oda be tudod vinni a kutyát is és rá tudod próbálni!
4/7 anonim válasza:
KEdves első!
Pont az ilyen meggondolatlan és felelőtlen gazdák miatt,mint te kapom én és a felelős amstaff,vagy bármilyen kutya tartók a beszólásokat megjegyzéseket az utcán.
Bár nyilván nem érdekel,de sajnálom h egy ilyen kincs van a kedzebne és csak bízni tudok benne,hogy te és a barátaid legalább nevelni nevelik a kutyáitokat.
a kérdezőnek viszont,mindenféleképpen bőr vagy textil szájkosarat ajánlok linekelk pár egyszerűbb vagy csicsásabb verziot is:) a lényegen a szegecsek nem változtatnak.
5/7 anonim válasza:
a legegyszerűbb, ha elmész vele egy kisállatkereskedésbe és rápróbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!