Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért barnul a kutyám bőre?

Miért barnul a kutyám bőre?

Figyelt kérdés

Vettem egy fehér-barna foltos csivava kant, 2007 szeptemberjében született.

Eddig kétszer fedezett, erre gondoltam, hogy nem-e ettől barnul. Először csak pöttyösödött a hasa, majd egész nagy foltok lettek rajta, most meg szinte az egész hasa barna, holott eddig fehér volt a bőre.

Most már a szőre között is a hátán és az oldalán is pöttyös, és átlátszik a szőrén. Hírtelen ránézésre olyan, mintha koszos lenne.

Miért lehet ez? Teljesen elcsúnyul így.Köszönöm a válaszokat.

2009. jún. 6. 11:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Istenem!! Gyere le könyörgök!!!

2023-at írunk és nem bìrják a menhelyek, napi 100 számra altatják a kutyákat. Az ilyen gondolkodásu emberek miatt akik sufni tuningban elketik és, szaporítják a kutyákat. Még mindíg ez a begyöpösödött gondolat van a fejekben,hogy legyen kiskutya. Mi a büdös bánatnak?? Menjen mindenki el egy menhelyre!! Iskolás gyerekeket vigyenek ki!! És akkor látni fogják sok szenvedést és talán elgondolkodnak, hogy nem kell, hogy szüljön a kutyám kiskutyákat mert az jó neki. Nagyon ,mélységesen le vagyok sújtva, hogy ebben a ku..va szar országbsn ennyi de ennyi sok buta ,tudatlan ember él. De büdös bunkó, te aljaember, és te elöttem lévő, mit gondoltok milyen kutyák vannak a menhelyen?? Rotik, chihuahu-ák, mopszok, bullterierek, pittbullok, francia bulik, mindíg az aktuális divat miat. Hiába tépjük itt a szánkat elöntötte az országot a fekália .

2023. máj. 16. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!