Hogyan érjem el, hogy ne engedjék ki?
Az utcánkban az a szokás mostanában, hogy kiengedik a kutyákat sétálni. A szomszéd girhes német juhász szukájától még nem is félek, de a múlt héttől egy újgazdag család a cane corso szukáját is kiengedi sétálni. Nagyon félek tőle, mivel nem foglalkoznak a kutyával szerintem, csak kicsapják. Elállja az utat, a biciklisek is úgy kiabáltak rá tegnap, hogy menjen már arrébb.
Arra gondoltam, hogy szólok a családnak. De mi van akkor, ha azt mondják, hogy nem bánt? mert eddig tényleg nem is morgott senkire. De akkor sincs joguk kiengedni!
Mit csináljak? Készítsek videót, és menjek a sintérhez? (Kisvárdán van gyepmester, Jó lenne a száma!)
Vagy próbáljak beszélni a családdal?
A múltkor elindultam sétálni a mudimmal (pórázon :)) ), 4 utcát kellett kerülni, mire haza tudtunk jönni a nagy kutya miatt.
Kisvárdában nincs gyepmester,egy menhely van a lovas pálya mellett(Kékcsi út)
Ellenben van közterület felügyelő.Elmész a polgármesteri hivatalba és ott a portán útba igazítanak,hogy kihez fordulj a panaszoddal.
Little Red!
A legközelebbi gyepmesteri telep 50 km Nyíregyháza,ezen kívül még van 4 de az mind messzebb.
Ez van,a "sötét Szabolcsban" kb 100-150 településre jut egy.
Felhívod az önkorit és megkérdezed, hidd el, valaki szolgálatot teljesít ott is.
Pl ahol anyukámék laknak, ott a 40 km-re lévő gyepi teljesít befogási szolgálatot. Sjanos úgy nem megy h én kihívom h ezt kéne és itt befogni, hanem be kell caflani az önkorihoz és bejelenteni, ők meg megrendelik a gyepitől a kiszállást és a befogást.
Pl az ózdi gyepi 30 települést lát el.
Kösz a sok választ!
Mindenképpen beszélek a családdal majd, ha valakit találok, ugyanis nem nagyon lehet őket látni...
Majd megírom, hogy mit mondtak!
Jövő héten kerülhet rá sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!