Kinek van kuvasza?
Most láttam az ozonenetwork tv-n egy műsort és rögtön beléjük szerettem. Kíváncsi vagyok arra, hogy nektek mik a tapasztalataitok. Milyen a kutya jelleme...stb?
És nem az internetet található leírásokra vagyok kíváncsi, hanem tapasztalatokra.
Köszönöm
Szüleimnek tartottak kuvaszt mikor megszülettem (az se ma volt) szerencsére 6-7éves koromig még velünk volt így emlékszem rá.
Nagyon hűséges és kitűnő házőrző kutya volt. A macskákat ő sem szerette,igaz a mienket nem bántotta, max néha megkergette, de idegen macskák az életükkel játszottak, ha betévedtek hozzánk. Idegenekkel szemben teljesen bizalmatlan volt, nem egyszer megállította azt aki csak úgy be akart sétálni hozzánk. Akik piszkálták kerítésen keresztül azok csak úgy tudtak bejönni, hogy a kutyát elzártuk (sajnos sok hülye élt abban az időben is), másoknál elég volt ha valamelyik családtag beengedte őket, akkor tudomásul vette hogy ott lehetnek, de éberen figyelt mindig. Velünk makulátlanul viselkedett én még lovagoltam is rajta, húgom is nyúzta rendesen (természetesen ésszel), soha nem morgott,nem borzolta a szőrét..., inkább élvezte a játékot. Nagyon szerettem azt a kutyánkat,de a nevelésével viszont nincs tapasztalatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!