Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tenyészszemlén kérik a dp...

Tenyészszemlén kérik a dp szűrés eredményét?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 12:20
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Én megtettem helyetted,legalábbis tudom a kutya teljes törzskönyvi nevét ami ki lett takarva a DP szűrés vizsgálati lapon ".................Argosz"
2012. febr. 22. 16:15
 42/53 anonim ***** válasza:

Itt vannak az eredmények:

[link]

2012. febr. 22. 16:17
 43/53 anonim ***** válasza:
Photoshop-pal könnyű az adatokat megváltoztatni egy ilyen képen, lapon, de amint szerepel is a lap sarkában, leinformálható, és bizony az is lehet, hogy valódi. Én mindenképp a végére járnék.
2012. febr. 22. 16:18
 44/53 anonim ***** válasza:
Én már kezdem az egész történetet teljesen nem érteni. A te kutyád apja Argos?
2012. febr. 22. 16:23
 45/53 anonim ***** válasza:
Nekem egy "kedves" tenyésztő ismerősöm ugyanezt játszotta el velem facebookon... angolul úgy, hogy nagyon sok külföldi és magyar tenyésztő ismerősöm ezt látta... évekbe telt lemosni magamról azt, hogy Dp-s kutyáim vannak mindezt úgy, hogy soha nem vontam tenyésztésbe B nél rosszabb eredményű kutyát.
2012. febr. 22. 16:29
 46/53 anonim ***** válasza:

Ja bocs látom már igen. Hogy létezik, hogy a kutyád apjának egy darab eredménye sincs sehol? Mellesleg ezen már kár rágódni. A "tenyésztő" etikai dolgokat sértett, ez ellen pedig nem tudsz mit tenni. Természetesen a kutyád nem vonható tenyésztésbe, még akkor sem, ha esetleg mentes.

Másrészt gondolom ott a szerződés, amiben van olyan pont ami a dp-re vonatkozik.

2012. febr. 22. 16:30
 47/53 anonim ***** válasza:
Nem találtam meg, de elárulnátok, hogy eredeti-e az expresszre feltöltött vizsgálati lap?
2012. febr. 22. 16:32
 48/53 A kérdező kommentje:
az én kutyám apja argosz
2012. febr. 22. 17:48
 49/53 A kérdező kommentje:
nem találtam meg a tenyésztésre javasolt kutyák között:(,de ha valaki tud róla valamit azt megköszönném(Füzesabony Őre Argosz)
2012. febr. 22. 18:13
 50/53 anonim ***** válasza:
Szerintem semmilyen szűrésen nem esett át Argosz. 5mp.hu honlapja van. Kb 60e lehet nála 1 kutya... Ez tényleg nem tenyésztő (bocs ha tévedek).
2012. febr. 22. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!