Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Haragudni fog rám a kutyám?...

Haragudni fog rám a kutyám? Költözés miatt el kell ajándékoznunk! Szerintetek mikor látogathatom meg először?

Figyelt kérdés

Sajnos, el kell ajándékoznom a kicsit több mint fél éves kan keverék kutyulimat Pákót (imádom, és megszakad érte a szívem)!

Most kertes házban lakunk a párommal, befogadtuk, mert menhelyre ment volna, pici kora óta nálunk van! Nagyon okos kutyus és imád minket!

A szomszédban lakik egy család és nagyon szeretik ők is, van két kislány ők egész nyáron "gyilkolták":)! Ők azt mondták, hogy nagyon szívesen befogadják! Tudom, hogy jó helye lesz, mert tényleg szeretik, de nagyon bűntudatom van miatta, mert én is nagyon szeretem!

Viszont semmilyen módon nem tudom magammal vinni, ugyanis panelbe megyünk és a párom édesanyjához költözünk, aki nagyon beteg, oda nem tudom vinni!

Szerintetek mikor látogathatom meg először? Meg fog ismerni? Én úgy gondoltam, hogy legalább egy hónapig nem szeretnék jönni, hogy ne várjon minket :( utána már szerintem beszokik annyira, hogy ne üljön a kerítésnél egész nap...:(

2012. febr. 22. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Lehet h én már agyilag zizis vagyok, de ha valaki azt mondaná h nem vihetem a kutyát, az nálam olyan, mintha egy kismamának mondanák h nem viheti a gyereket, adja le másnak. Jó vicc. Nálunk nincs olyan h vagy ő vagy én. Vagy mi vagy senki. És szerencsére a párom is így gondolkozik. Vagy mindenki, vagy senki.

Onnatól, h képes vagy átadni másnak ne látogasd. Az meg szerintem a másik családra nézve lenne borzasztó szemétség, h később, ha van rá lehetőség, akkor visszavennéd. Ez nem így megy. Nem egy bútor, amit kölcsönadunk ennek-annak, aztán ha nálad is elfér akkor visszakéred.

2012. febr. 22. 11:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen lehet igazad van! Ha már odaadom akkor valószínűleg ott is fog maradni, nem akarom zaklatni a kis lelkét, örülnék, ha beszokna!
2012. febr. 22. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

Unalmas de találó kijelentés.

Sajnos aki nagyon elfogult valamerre egyszerűen képtelen fölfogni, hogy igenis vannak ilyen, meg amolyan élethelyzetek - senki ne tapasztalja meg.

Másrészt viszont nagyon szerencsés dolog, hogy megoldást tudott találni a kutyának.

A lelkiismerete úgyis gyilkolni fogja egy ideig, nincs szükség köpködésre, aztán meg majd megnyugszik, és megbékél a helyzettel.

a nagyobb jóért......ismerős?:)

2012. febr. 22. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Sokan, akik nem kerültek még ilyen helyzetbe, könnyen kimondják, hogy neeem, én sohasem mennék a kutyám nélkül. A gyerekkel való hasonlítgatás pedig fals.
2012. febr. 22. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
12:03-as! Miért lenne fals? (ide nem is illik a fals szó, na mindegy). Nehéz elhinni, h attól, h kutyaként kezelem, még úgy szeretem mint a családomat? Elég kegyetlenül elbánt azzal a sors, aki az ilyen fajta szeretetet nem tudja átélni.
2012. febr. 22. 12:06
 16/16 Akiteki ***** válasza:
Győződj meg róla, hogy biztosan jó helyre adod és fogadd el, hogy az ő kutyájuk. Ne látogasd, ő már az új gazdiké.
2012. febr. 22. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!