Láttatok már szervezett, illegális kutya harcot?
Beszarás milyen beteg emberek vannak. Belefutottam ma egy ilyen videóba (teljesen véletlenül, a bully kuttáról kerestem infókat), kb. 10 másodpercig bírtam nézni.
Hihetetlen, hogy van, aki ezt élvezi.
Láttatok már ilyet? Ti mit gondoltok?
Mellesleg a legalitás fogalmával sem vagy tisztában. Azt mondtad, ezekben az országokban legális a kutyaviadal. Leírtam, hogy nem az, ennyi. Az már teljesen más kérdés, hogy a hatóságok ezt mennyire tudják betartatni.
Ennyi erővel bárhol legális, ahol vannak kutyaviadalok.
Nem szokás, de előfordult már hogy az egyik fél belehalt. Főleg egy-két jobban elhelyezett könyökösbe.
Másrészt meg ha tanulmányoztad volna kicsit a thai box történetét, akkor tudnád hogy egészen a múlt század '30 -as éveiig nem volt technikai megkötés, lehetett akár halálos technikákat is alkalmazni és nem volt ritka a haláleset.
Emellett tarthatod szánalmasnak az állatviadalokat, de nem tagadhatod le azt hogyha nem létezne, akkor nem létezne egy csomó fajta háziállat se.
És itt nem csak kutyákra gondolok, hanem kakasokra, juhokra, lovakra, szarvasmarhákra, bizonyos halfajtákra, hadd ne soroljam.
Szerintem ne menjünk bele abba, hogy mi a jogi norma, társadalmi norma, egyáltalán a különböző, az emberi magatartást szabályozó normák témakörébe mert nem jönnél ki jól belőle.
Pakisztán északi része törvényen kívüli terület, ahol ex-lex állapotok uralkodnak. Egy ilyen területen meg nem az az illegális, amit tilt a központi kormányzat.
Nos, én nemrég jöttem vissza Afganisztánból és ott az nem harcoltatja a kutyáját, aki nem akarja. Minden hivatalos megkötés nélkül.
A kutyaharc egyébként legális a volt szovjet tagállamokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!