Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Láttatok már szervezett,...

Láttatok már szervezett, illegális kutya harcot?

Figyelt kérdés

Beszarás milyen beteg emberek vannak. Belefutottam ma egy ilyen videóba (teljesen véletlenül, a bully kuttáról kerestem infókat), kb. 10 másodpercig bírtam nézni.

Hihetetlen, hogy van, aki ezt élvezi.

Láttatok már ilyet? Ti mit gondoltok?

2012. febr. 21. 20:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem kell feltétlenül elhagyatott helyeken sétálni, csak akkor rá kell tenni a kutyára a szájkosarat.

És igen, figyelek arra, hogy ne legyen baj, már nagyon sokszor kellett már megvédenem más kutyások kutyáit saját maguktól.

Mellesleg megsúgom, hogy a kutyámnak megvan a BH vizsgája...

2012. febr. 22. 12:54
 12/26 anonim ***** válasza:

"Ha meg tudod, hogy a bully kutta milyen fajta, akkor meg mit csodálkozol egy ilyen videón? Ez kb. olyan mint mikor valaki jelentkezik qrvának és csodálkozik ha b@szni kell a pénzéért."

A bully kutta gyönyörű kutya, attól függetlenül, hogy sokan harcoltatják.

Ennyi erővel minden pit gazdának szemrebbenés nélkül kellene néznie az ilyen videókat?

Kicsit gondolkozz már, mielőtt írsz.

2012. febr. 22. 14:10
 13/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem a videón csodálkoztam, hanem azon, hogy vannak olyan beteg emberek akik élvezik, amit a videón láttam.
2012. febr. 22. 14:18
 14/26 anonim ***** válasza:

"Ennyi erővel minden pit gazdának szemrebbenés nélkül kellene néznie az ilyen videókat?

Kicsit gondolkozz már, mielőtt írsz."

1. A kérdező nem BK gazda.

2. Nem arról volt itt szó, hogy szemrebbenés nélkül kell nézni, hanem arról ha rákeres a fajtára, akkor óhatatlanul belebotlik ilyenbe. Ahogy ha valaki rákeres a pitre, akkor is. És azon elcsodálkozni, hogy egy kutyaviadalra kitenyésztett fajta esetében ha rákeresel a neten akkor lehet találni olyan videót is, amin kutyaviadal van, az ahogy írtam olyan, mintha valaki jelentkezik qrvának és utána csodálkozik, ha a pénzéért idegen férfiak farkát kell leápolnia.

Olvasd el a kérdést amire válaszolsz és próbáld meg értelmezni, ha esetleg nem menne akkor kérj segítséget.

2012. febr. 22. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha nem lennének ilyen beteg emberek akik ezt élvezik, akkor nem lenne a BK, nem lenne pit, sőt kicsit visszább menve nem lennének masztiffok, bulldogok és hadd ne soroljam...
2012. febr. 22. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:

Az meg egyébként valahol természetes emberi igény, hogy harcot meg vért lássunk.

Ehhez régen az kellett, hogy más emberek és állatok harcoljanak az arénákban.

Most meg már van akciófilm, horrorfilm, természetfilm, sportközvetítés, stb., ahol az ilyet ki lehet élni anélkül, hogy más élőlényeknek szenvedést okoznánk.

2012. febr. 22. 14:27
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmasak az ilyen emberek. Ha vért akarnak látni, akkor harcoljanak ők, ne a kutyáikat uszítsák egymásnak.
2012. febr. 22. 14:30
 18/26 anonim ***** válasza:

"Gondolom egy pakisztáni vagy afgán videót láttál, ott meg legális."

Ezt honnan szülted? Hivatalosan be van tiltva ott is.

2012. febr. 22. 14:34
 19/26 anonim ***** válasza:

Hivatalosan, persze.

Akkor nézz meg a youtube -on pár videót, ahol interjúk vannak pakisztáni és afgán dogfighterekkel. Például ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=lucfzwKxFLo&oref=http%3A%2F%2..

Ezen mondta az öreg csóka hogy még a talibán alatt is lehetett csinálni.

Az meg a másik, hogy Pakisztán északi része pastu törzsi terület, ahol a központi kormányzat nem igazán tudja az akaratát érvényesíteni. Ott a törzsfők és a hadurak az urak.

És ahol még az ópiumtermesztést se tudják megakadályozni, akkor gondolod foglalkoznak azzal, hogy mások összeengednek pár kutyát? Ébredj már fel...

2012. febr. 22. 14:42
 20/26 anonim ***** válasza:

"Szerintem szánalmasak az ilyen emberek. Ha vért akarnak látni, akkor harcoljanak ők, ne a kutyáikat uszítsák egymásnak."

Te láttál már boxmeccset?

Mert erre is lehetne mondani hogy inkább csináld mint nézd...

2012. febr. 22. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!