Belekeveredtem. Segítene valaki értelmezni?
Fontos lenne! :S
Most akkor milyen arányban is legyen az etetése? Hány grammot adjak neki egy nap? Gramm/napról van szó, van az oszlop, ami jelzi a napot, hónapot, alatta van a gramm sor, de azok mellett mik a számok?
Az én esetemben 10 kg-os. 6 hónapos mopszról van szó, de nem tudtam neki így kiszámolni az etetését. Kérlek segítsen valaki! :S
Hááát... :) Érzed vmennyire a bordáit, ha végigsimítod? Nekem egyébként ő már inkább kifejlettnek tűnik.. De lehet, hogy csalóka a kép.
Jól mondták előttem, adj neki 180 grammot, két adagban naponta.
Ugye én is Happy Doggal etettem egész január közepéig. A Baby táppal nem volt semmi gond, de a juniornál volt egy érezhető minőségromlás, sokkal soványabb lett a kutyám, a szőre sem volt vmi szép ill. a kakija is trutyisodott 2-3 hetente. Úgyhogy én váltottam a Brit Care-re, ezzel nagyon elégedett vagyok. Ha ilyet észlelsz, válts te is!
Azt mondod ő már kövérnek számít? Én amennyi mopszot láttam, mind ilyen volt, vagy ducibb. De nézel neten képeket, még ducibb az összes, de legalább ilyen. Lehet 6 hónaposan teljesen kifejlett?
Az nem gond, hogy hirtelen nőtt sokat? Mitől lehetett? Vagy normális? Remélem nem növi túl magát, mondjuk nem hinném, hogy baby táppal pont ezt a hatást lehetne elérni, akkor már inkább felnőtt táppal.
Én is kicsit ducinak nézem a képek alapján. Bár lehet becsapós...
Azért van annyi duci mopsz (és kiskutya), mert őket sokkal könnyebb túletetni, elhizlalni mint a nagyokat. 6hónaposan még biztos nem teljesen kifejlett, inkább majd 10-12hónapos kora körül lesz az. Ha mentek mostanában állatorvoshoz, akkor kérd ki az ő véleményét is, de a képek alapján én inkább a 8kg-os tömeghez írt mennyiséget adnám neki.
Ez alapján próbáld (nem elfogultan) megítélni, hogy tényleg duci e:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!