Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyek a legkerese...

Szerintetek melyek a legkeresettebb kutyafajta, amelyeket könnyen el lehet adni (tenyészteni szeretném)? Lehetőleg olyan legyen, amely nem benti.

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 17:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%

a 80% nem egyelő a 100%-kal...

mellesleg épp az előbb írtad, hogy mennek el olaszba is. az olasz gazdákkal is tartja akkor a kapcsolatot?

2012. febr. 19. 18:29
 22/42 A kérdező kommentje:
Azért írtam a 80%-ot mert az olaszokkal nem tartja a kapcsolatot. Először gondolkozz utána írj ide!
2012. febr. 19. 18:31
 23/42 anonim ***** válasza:
89%

nagyon legalja szinten kell tartani a kutyákat ahhoz, hogy pozitívra kijöjjön minőség nélkül.

drágán tényleg csak a minőségi kutyákat tudod eladni, de a minőség meg bőven többe kerül, mint a kölykök vételára...

az expresszes és hasonló szaporítók többsége vagy bőven a minimális állatvédelmi kritériumok alatt szaporít, vagy "szeretetből", és azon tutifix, hogy nem profitál. egy végigoltott, féreghajtott kutyát minden nélkül olyan 50 körül tudsz maximum eladni, de inkább olcsóbban. ha ehhez hozzáadod a szülők ellátását, már nullszán vagy. viszont rengeteg a macera, a kiskutyák rombolnak, sokat kakilnak, becsúszhat egy császár... nem éri meg.

2012. febr. 19. 18:36
 24/42 A kérdező kommentje:
Akik a kennelből veszik a kölyköket azok is kivághatják az utcára, ha megunta a gyerek.. Mert aki a kennelből veszi az már mindent megtehet anyagi téren..
2012. febr. 19. 18:53
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

nekem aztán nem konkurenciám az ilyen :D

én minőséget adok el, ráadásul nem évente 3-4x, hanem 3-4 évente EGYSZER, és mikor beharangozom a párosítást már válogathatok a jelentkezőkből, hogy tényleg csak a legideálisabb gazdáknak adjak kutyát. mert NEKEM fontos, hogy mi lesz az általam a világra került kutyák sorsa. nekem a szeretett fajta javítása a célom, az almokat pedig a saját tenyésztési terveim miatt hozom le - nekem kell kutya - nem pedig a piaci igények miatt.

amit te privátban kaptál az amolyan ön-kompenzálás, a suzuki sem konkurenciája a bentley-nek... :)

a papolásom tárgya nagyon egyszerű: ÉN szeretem a kutyákat. mindegyiket (bár főleg a sajátjaimat), és a szívem szakad meg, amikor csóri kis csavargókat látok... és tudom, hogy az ilyen szaporítók miatt kerültek utcára, mint a nagyanyád, meg a kedves levélíró. a magam módján próbálok segíteni a menhelyi kutyákon, és igen, kinyílik a bicska a zsebemben, amikor még nektek áll feljebb!

2012. febr. 19. 18:53
 26/42 A kérdező kommentje:
Megtartod az összes kutyát, amit az anya ellik?
2012. febr. 19. 18:56
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

egy 600-1000 euróért vásárolt kölyköt nem fognak olyan könnyen kivágni, mint egy 20ezer forintosat, ebben biztos lehetsz. mellesleg a tenyésztő nem a vevőért van, nem az a lényeg neki, hogy mindenképp megvegyék a kutyát, hanem hogy a legjobb gazdához kerüljenek! és képzeld, a kutyákért sorban állnak.

a tenyésztőtől vásárolt kutyákhoz szerződés is jár, így ha a kölyköt kivágják az utcára egyben szerződést is szegnek, ráadásul a tenyésztőtől vett kutyában chip van, így az első chipleolvasásnál már elő lehet keríteni a tenyésztőt, aki rendezi a sorsát.

2012. febr. 19. 18:57
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
mindig azért hozok le almot, hogy továbbtenyésztés céljából megtartsak belőle szukát. lehetőség szerint kant is, azt általában társban. ezért is nem ellenek évente, mert limitált, hogy egyszerre hány kutyával tudok minőségben foglalkozni (munkakutyáim vannak). de mindig többen állnak sorba értük, mint amennyi születik.
2012. febr. 19. 19:00
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Első gondolatom mind a te, mind a nagyszüleid hozzáállásával kapcsolatban nyomdafestéket nem tűrő.

A második pedig, hogy remélem ezt még vissza fogják kapni, még ha nem is ebben az életben.

2012. febr. 19. 19:04
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Plüsskutya! Szerintem evvel mindent elmondtam.
2012. febr. 19. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!