Milyen vitamint ajánlotok Acana Puppy Large Breed táp
mellé?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az Acanában magában sok vitamin van, de én azért pluszban szeretnék valamit.
2009. jún. 4. 23:34
1/9 anonim válasza:
Semmilyet!
A szuperprémium tápok úgy lettek összeállítva,hogy a kutya korának és méretének megfelelő minden vitamin benne van,túladagolásuk káros lehet és felesleges is.
2009. jún. 5. 00:29
2/9 anonim válasza:
Attól is függ, milyen fajta kutyád van. Ha nagyon nagy testű, szükség lehet plusz kalciumra és zöldkagyló kivonatra. Én ezeket adom az enyémnek az Acana mellett: PetPhos és GF600.
2009. jún. 5. 13:30
3/9 anonim válasza:
Ismerősöm is ezeket a kiegészítőket adta a kutyájának szuperprémium táp mellé.
Túl gyorsan nőtt tőle,és egy hirtelen mozdulattól(gödörbe lépett a kutya)úgy roppant el a csontja az egyik első lábában,mint a száraz faág.
60 ezerért tették rendbe,és az orvosok nyomatékosan felhívták a figyelmét,hogy NE adjon semmi kiegészítőt szuperprémium táp mellé,megváltozott,elgyengült a csontszerkezet és ez okozta a bajt.
2009. jún. 5. 19:18
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor Acana mellé akkor nem kell semmi,ugye? Egyébként etetek a kicsivel joghurtot, gyümölcsöket(alma, eper, barack), zöldségeket(répa),olivaolajat, nyers tojást keverek a tápjába, ugyh így is pluszban jut vitaminhoz. Egyébként 8 hetes a pici, és egyenlőre még egy hétig a tenyésztőtől kapott tápott kap enni, Belcandot. erről mi a vélemény?
2009. jún. 6. 01:38
5/9 anonim válasza:
A tojásnak nyersen csak a sárgáját szabad adni.
2009. jún. 6. 13:13
6/9 anonim válasza:
Az is egy nagyon jó szuperprémium táp,jó összetétellel.
Ha a tenyésztőnél ez vált be,ennél kéne maradnod.Esetleg meg is lehetne beszélni vele,hogy ő rendeljen tápot Neked is,tenyésztői ár olcsóbb.
2009. jún. 6. 13:48
7/9 A kérdező kommentje:
Miért kéne ennél maradnom? már megvan véve a 18 kg-os Acana:D Amugy még nem szokott hozzá annyira, hogy ne lehessen átszoktatni, egyébként a kis tank mindent megeszik:D ugyh nem lesz vele baj. tojásfehérjét miért nem szabad? akkor csak sárgáját?
2009. jún. 6. 15:23
8/9 anonim válasza:
Arra azért figyelj hogy átálláshoz kell pár nap. Fokozatosan adagold az új tápot a régihez, így nem terheled a gyomrát és a szervezetét nagyon. Nekem is nemrég volt pici kutyám -aki már megnőtt :) - és a szuper prémium táp mellé semmi vitaminkészítményt nem kap, viszont kefírt kicsi korától minden nap, állítólag jót tesz az immunrendszerének. Mellesleg nagyon szereti. A száraztápot nem nagyon szerette, így összekevertem, és így megeszi.
2009. jún. 8. 08:49
9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Azér javasoltam,hogy a másik tápnál maradjatok,mert ha az bevált a tenyésztőnél,biztos nem okoz allergiát vagy más bajt.
Az Acana is legalább olyan jó egyébként,és tényleg jobb,ha keverve adod először.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!