Milyen vitamint ajánlotok Bullmasztiff kiskutyámnak?
Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen kiegészítő vitamint adjak 4 hónapos nagytestű gyönyörűségemnek. Josera junior táppal etetem, ő nagyon szereti, szép tőle a szőre, szépen fejlődik és a végterméke is "szép".:)
Viszont tetőtérben van kialakítva a lakásunk, és napi 5-6szor biztos le-föl járkál a lépcsőkön. Féltem, hogy nehogy ez kárt tegyen a csontjai és a porcok fejlődésében. érdekelne ki, milyen vitaminokat ajánl neki, és ha kérhetem árakat is írjatok hozzá. Köszönöm.
nagytestű növendék kutyáknak prémium táp mellé nem igazán kell más, amit mindenképpen vegyél az zöldkagylókivonat legyen, porc és izületvédő. minimálisra csökkentehtő vele a diszplázia kockázata.
amit én adok a térdkalácsficamos tacsimnak és a növendék erdélyi kopómnak az a Luposan Gellenkkraft 600G, kicist drága, majdnem 7000Ft, de sokáig elég! az egyik legjobb a piacon. képes már a szétcsúszott izületeket összehuzni.
fontos, mert a nagytestű kutyák hirtelen nőnek, nagypbb a súlyuk mint amit elbirnak az izületeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!