Biciklizés kutyával?! De hogyan?
Ha jól tudsz bicajozni akkor könnyű lesz.
Én úgy kezdtem a pitbullommal, hogy először bal kezemben két póráz összerakva (hogy hosszabb legyen), jobb kezemben a kormány és eleinte csak lábbal löktem a biciklit amíg a kutya megszokja, hogy ne támadja meg a kereket.(először nyakörvet javaslok, hogy könnyebb legyen korrigálni ha mással foglalkozik. Aztán ha már rögtön elkezd szaladni ahogy felülsz a bringára és ha szólsz megáll, akkor átválthatsz a hámra és rákötheted a kormányra a pórázt.
Férjem szokott így menni néha a staffordunkkal, így tuti lefárad mikor mennek 18-20 km-t, bár persze pihennek közben a kutya miatt :))
Szerintem inkább melletted fusson, mint előtted és kezdetben csak szoktasd hozzá, sétáljatok a bicajjal+kutyával, vagy ahogy az előttem lévő írta, csak lökd a lábaddal a kerékpárt.
Elvileg lehet kapni kerékpárra való sétáltató rudat (vagy mi az...), az én párom csak a kezében fogja a pórázt.
Persze ehhez az is elengedhetetlen, hogy kiválóan tudj kerékpározni és kutyával ne száguldozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!