Kutyával külföldre? Hogyan lehetséges?
Volna pár kérdésem evvel kapcsolatban.
magyar-szerb határ érdekel, hogy milyen papirok kellenek, ha én szerbiai vagyok és Magyarországon töltök egy hónapot és szeretném magammal vinni a kutyusomat is, de a kutyus akkora kb. 8-10 hetes lenne, átlehet vinni ebben a korban is? Az első vedő oltását megkapja már ebben a korban, de lehet már a másodikat is.Mi kell hozzá, hogy átvihessem? Vonattal szeretnék utazni, azon lehet kutyával? mennyit kell fizetnem? Egy személy megvan, hogy max. hány kutyával mehet, ha igen mennyi az a határ?
ha nincsenek meg az oltásai bármit elkaphat...én nem tennék ki ennek egy kölyköt
de az utazáshoz chip, útlevél kell
úgy tudom hogy az állatútlevél feltétele a veszettség elleni oltás...a többi mint parvo kombinált nem hiszem hogy feltétel....
viszont 3 hónapnál előbb nem oltatunk veszettség ellen!
szerintem nézd meg kölyköt , válaszd ki a megfelelő kennelt és később menj el érte ,mikor 12 hetes lesz!
Tisztázzuk, mert olyan szűkszavú vagy, hogy nem értjük.
Tehát adott egy 8-10 hetes kutyus, akivel ideutaznál, aztán meg haza.
Mivel még nem kötelező neki a veszettségi oltás ebben a korban, sima útlevéllel jöhetsz, mehetsz.
Bocsánat akkor elmagyarázom, azt hittem érthető.
Szóval kapni fogok egy kutyust valószinűleg és 8-10 hetesen kapom meg, de ekkora megvan beszélve, hogy külföldön leszek egy ideig, max 1 hónap és a kiskutyám persze nem szeretném otthon hagyni, hanem magammal vinném és szeretném tudni, hogy lehetséges e ez, ebben a korban, meg, hogy mi kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!