Milyen ház örző kutyát ajánlanátok az alábbiak szerint?
Figyelt kérdés
jó házörző legyen, a családtagokkal kedves,barátságok a gyerekeket szeresse, idegenekkel ne legyen barátságos,nem vagyok egy határozott jellem szóval engedékeny vagyok gyakran
a Golden retriever a Labrador és a Kuvasz elég szimpatikus,nektek mi a véleményetek?
Bár úgy hallottam a retrieverek nem igazán jó házörzők, a kuvasz pedíg határozott jellemű gazdit igényel, különben engedetlen,mivel szeret falkavezér lenni
2012. febr. 16. 19:49
11/12 anonim válasza:
Német juhászt tudom ajánlani ha őrző védőzni is hordod akkor oda egy rossz szándékú ember se megy be!! Idegenekkel szemben akit ti beengedtek ismerős vagy más családtag azokkal közömbösen viselkedik mint ha ott se lennének de azért szemmel tartja őket.
12/12 anonim válasza:
A német juhász jó házőrző, de jó vérvonalból érdemes venni. Egyre gyakrabban találkozni olyan példányokkal, akikből teljes mértékben hiányzik a védőösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!