Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Golden retriever és a...

A Golden retriever és a Labrador retriever milyen házörzők, melyik kutyafajta a legjobb házörző?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 19:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

8 as. Hogy lehet azt megtanítani ( fajtától függetlenül ), hogy semmilyen bedobált étket ne egyen meg, hozzá se nyúljon!?

Saját edényből eszik, azt kevésnek találom. Ott van a kísértés, vajon mi az a finomság, megeszem ;).

2012. nov. 11. 17:51
 22/24 anonim ***** válasza:

14 es!

Vagyis ha ugat ne szóljunk rá, hisz az a dolga vagy mi fene?! És ha családtag pl a férjem jön haza, és nem találkozott vele, menhely, gyepmesteri telep helyről.

Én is max 2 - 3 X sétáltattam, megkedveltem, kutya is engem. És azután hozom el.. Ilyenkor mit javasolsz?

2012. nov. 11. 18:02
 23/24 anonim válasza:
1 éves labradorom van, csak nevelés kérdése, ha be akarnak menni igazán akkor mindegy milyen kutyád van, a labrador jelez, okos barátságos, szőrét csak minimálisan kell ápolni mert egész évben vedlik, a kennelt válaszd meg, ne szaporítótól vedd, és minőségi táppal etesd kiskorába nehogy emiatt legyen diszpláziás...
2014. ápr. 21. 18:03
 24/24 anonim válasza:
Nekem egy labradorom van. Tapasztalatból mondom, hogy a labrador nem a legalkalmasabb, de ki lehet képezni házőrzőnek. De ha vagy elég határozott vagy, akkor amiket írtak előttem, ( roti, juhász kutyák, dobermann, pitbull) azoknak erősebb az állkapcsuk, jobb házőrzők :)
2016. ápr. 4. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!