Van egy 5honapos Amstaff kutyám és a jobb hátso lába fáj nem is állrá, és fel van dagadva bekötöttem vizesruhával. Mit tegyek?
ma 16:50
Sótól nem dagad a láb.
ma 09:25
Elolvastad az eredeti kérdést ott fent?
és te elolvastad a 10/14-est? tudniillik arra válaszoltam, de hagyjuk már ezt, olvasd végig a válaszokat, mielőtt kötözködsz.
hogy van a kutya? kiderült mi baja?
akkor feltétlenül el kell vinni àllatorvoshoz és ha eléri a 9-10 honapos kort akkor egy diszplàzia szürésre is...
az én kutyàm is diszplàziàs eddig nem voltak komoly fàjdalmai de az utobbi honapokban nagyon fàjt a làba és megmütettük. Azota 2és fél honap telt el és màr majdnem teljesen regeneràlodott csak az izomzatàt kell dolgoztatnide màr nincsennek fàjdalmai.
De ettöl nem kell megijedni mert nem feltétlenül kell a mütét mellett dönteni, attol függ hogy milyen fokozatù a diszplàzia mert ezt gyogyszerekkel is karban lehet tartani ezt az orvos egy rüngen alapjàn el tudja dönteni.
Persze az sem biztos hogy diszplàziàs csak 9-10 honapos koràban vidd el egy szürésre hogy megbozonyosodhoss rola!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!