Menhelynek melyik táp volna jobb?
Párat találtam.
Morzsi, Vahur, Eb-mex, Fickó, Italien Dog, Prémium dog.
Sajnos az összetevőit nem ismerem, de ezek olcsóbbak, és sajnos nem tudok sokat áldozni az adományra, ezért kérdezném.
Az előbb is én tettem fel egy menhelyes-adományos kérdést. :)
Valószínűleg ezeket a kutyatápokat megnézzük a boltban, érdekelne, hogy az összetevőknél mit érdemes figyelembe venni.
A választ előre is köszönöm. Egy 14 éves lány.
Igazából teljesen mindegy milyet adsz. Ha ez egy menhely 100-200 kutyával akkor valószínűleg nagyrészt csak "moslékot" (főzött házi kosztot) kapnak és nagyon kis részben tápot. Amit adsz, azt valószínűleg a beteg, gyenge kutyák illetve a kölykök fogják megkapni.
Nem tudom milyen összegben gondolkodsz, de érdemes lenne megkérdezni őket (lehet hogy a honlapjukon is fenn van), hogy mire van szükségük. Lehet, hogy nem a táp a legfontosabb. Lehet, hogy vízmelegítőre, lehet, hogy új kennelre, lehet, hogy egy adott kutya orvosi kezelésére gyűjtenek. Ezzel többet és kézzelfoghatóbban segíthetsz.
Ezt a 2 tápot ne: Morzsi, Vahur
A többi mehet. Bár nézd meg mindenek az összetevőjét és ne legyen benne lehetőleg aroma és színezék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!