A menhelynek vinnék tápot, konzervet, kutyaszalámit. (? )
A Morzsi kutyatáp, konzerv, kutyaszalámira gondoltam. Az összetevőket viszont nem tudom. Ha valaki tudja leírná nekem? Megköszönném. Meg ezen kívül még a virslin, esetleg parizelen gondolkozom. Ezeket érdemes vinni, hol kaphatnék olcsón esetleg. Vidéki vagyok, úgyhogy olyan bolt kéne ami ilyen helyeken is van. Vagy esetleg, milyen akciós virslit tudtok? Különben menhelyre vinném, és 14 éves vagyok, ezért vagyok ilyen tudatlan. :)
A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)
Szia!
szerintem a menhelynek nem számít, hogy mit viszel, a szándék a lényeg, mert úgyis felhasználják, bármit amit küldesz. amúgy mivel a menhelyek szegények a legolcsóbb tápokkal, konzervekkel etetik az állatokat
örökbefogadsz, esetleg azért viszel? :)
Kevesen tudják ugyan, de ekköré is igen kiterjedt maffia épült.
Rengeteg a betelepült kínai ők előszeretettel esznek kutyát és a piacokon kapható gyrosból sem tudod miből van!
plusz a kutyáknak baromira mindegy hogy életben maradnak e vagy sem mivel a menhelyek átmeneti feladatot látnak el, előbb utóbb altatás vár minden kutyára max tárolják őket egy picit.
Gondolkozzunk hogyan érhető el nagyobb haszon, ha az adománytápot felzabáltatják a kutyákkal amiket amúgyis lehet hogy el kell altatni mert senki sem viszi el őket, vagy úgy ha eladják az adománytápot is meg a kutyákat is a kínaiaknak vagy a fehérjefeldolgozónak vagy a műtrágyagyárnak.
Tudom, embertelen és micsoda egy szemét vagyok meg minden, de sajnos ez van, a pénz mozgatja az embereket, ha nem így lenne, akkor nem létezne a hajléktalanhelyzet, és a gyermekprostitúció sem!
Gondoljatok bele abba, hogy az országban kb 10x annyi kutyamenhely van mint hajléktalanszálló, mégis miért?
Nem hinném, hogy véletlen!!
Az embert védi a törvény a kutyákat kevésbé.
Visszatérve a kérdésre, én úgy vinném a menhelynek is a kaját, ha én etethetném meg az általam kiválasztott kutyát, hamár nincs hová hazavinnem.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy mindíg annyit vigyél amennyit ott helyben meg tudsz etetni, de ne azt csináld hogy leraksz ott náluk 50 kiló konzervet mert az tuti, hogy abból a kutyák jó ha a negyedét látják majd.
Előző voltam.
Már nem azért, de (nem tudom hanyadik válaszoló volt) nem erre voltam kíváncsi! Plusz ismerem a menhelyet, nem csinálnak ilyet, kedvesek, odaadják a kutyáknak az adományt! ÉS NEM altatnak!!! Itt legalábbis.
A többi válaszadónak hálás köszönet, konzerv, virsli, felvágott kilőve. Nem, sajnos, nem örökbefogadok, csak egy kampány miatt csináljuk, két osztálytársammal, és gondoltuk viszünk adományt is! :)
Mi rengeteg tápot kapunk (a németektől) és képzeljétek, bármilyen hihetetlen, de a kutyák eszik meg! :)
Tápra ígyis-úgyis költeni kell, főleg a beteg kutyáknál, ők csak jó minőségit kapnak.
Ha a kutyákat el tudnák adni, már régen nem lenne sokszoros teltház, nem gondolod? Egyébként azért van annyi menhely, mert az önkormányzat meg kell oldja valahogy a kóborkutya-helyzetet. Aki ilyen támogatást kap a helyi önkormányzattól az köteles minden kutyát befogni, befogadni még akkor is, ha már zsúfolásig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!