Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Te elvinnéd a családi házból...

Te elvinnéd a családi házból a nagytestű kutyádat vagy a puli kutyádat panelba?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon hiányoznak, de egyrészt mindig is kint voltak udvaron, másrészt szerintem nem való lakásba és szenvednének. :(

Én heti egyszer járok hozzájuk haza, amúgy családi kutyák, de talán inkább én foglalkoztam eddig velük a legtöbbet.

2012. febr. 14. 19:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem az a gond,hogy nem bírnak ki 8-10 órát egyedül,hanem az,hogy nincsenek hozzá szokva a bezártsághoz! Ha kinti kutyus,akkor szó szerint bűntetés lenne neki bent a lakásban! :( Persze az is igaz,hogy a kutya nem a házhz,hanem a gazdihoz ragaszkodik! De ha ennyit vagy távol,akkor nem tudod megtanitani,hogy sár van lábmosás,hova mehet hova nem(asztal,ágy...) Szóvaal azért foglalkozni is kellene vele sokat,hogy ezt megtanulja!
2012. febr. 16. 08:40
 22/22 anonim ***** válasza:
Egy kölyök kutyának is mindent meg kell tanítani, mellette is dolgoznak az emberek...
2012. febr. 16. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!