Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Te elvinnéd a családi házból...

Te elvinnéd a családi házból a nagytestű kutyádat vagy a puli kutyádat panelba?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon hiányoznak, de egyrészt mindig is kint voltak udvaron, másrészt szerintem nem való lakásba és szenvednének. :(

Én heti egyszer járok hozzájuk haza, amúgy családi kutyák, de talán inkább én foglalkoztam eddig velük a legtöbbet.

2012. febr. 14. 19:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb helyük melletted lenne :)

Milyen fajta egyébként a nagytestű?

2012. febr. 14. 21:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha elegendő időm jutna rájuk. De mivel az életem fontos részét képezik, így evidens, hogy megoldanám. Így a válaszom: igen, vinném őket.
2012. febr. 14. 21:40
 13/22 Béla211 ***** válasza:
37%
Unoka nővéremék vittek be a városba egy palotapincsit mikor beköltöztek.Addig megszokta h mindig az udvaron volt csak éjszakára volt beengedve az előtérbe. Mikor bevitték a kutyust nem nagyon akart enni meg ilyenek nem érezte jól magát a lakásban.Hiába vitték néha napi 2szer sétálni. És itt egy palota pincsiről van szó.Amelyik elméletileg szoba kutya.... 2 év után kiköltöztek családi házba. Ismét olyan lett mint régen nem olyan mélabús és vidáman üdvözöl mindenkit nem úgy mint a 8. kerületben a bérlakásban.Szó val inkább szerintem ne.
2012. febr. 15. 07:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2 séta? Legalàbb 3x kell őket vinni, eü. szempontbòl is problémàs a 2.
2012. febr. 15. 07:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy hoztuk el az ideiglenes befogadótól a kutyát (kb: 1,5 éves volt eredetileg láncon tartották, stb..., később is csak az udvaron volt) hogy első neki futásra kinti/benti (inkább benti) kutya lesz és rövidesen költözünk (leginkább) panelba.

Az első két hét elég nehéz volt, de azóta nagyon összeszoktunk már :-) . (pl: ha átmegyünk ismerősöz aki az elsőn lakik csak lifttel hajlandó menni)

Ennek most már 6éve... Pedig hidd el amíg nem volt nálunk még nem is fürdették (most évente 1 alkalommal kozmetikába jár), nem autózott soha (most boldogan pattan a kocsiba és csak akkor nézelődik ha túl lassan haladunk, egyébként meg sem mozdul akár egy Budapest- Sopron útvonalon sem).

Az a két kutyus megszeret Téged, tehát ha elég időt tudsz rájuk szánni akkor legalább próbáld meg pár hétig... ha nem boldogok még mindig hazaviheted őket.

2012. febr. 15. 09:36
 16/22 anonim ***** válasza:
12%
SOHA!!! Nem kínoznám! Inkább egy rokonhoz,vagy baráthoz!
2012. febr. 15. 09:56
 17/22 A kérdező kommentje:

Családi kutyák, nem kerülnek sehova máshova, vagy maradnak vagy hozzám.

De mivel lenne olyan, hogy 8-10 órát is egyedül lenne, ezért nem vállalom be, inkább megpróbálok többet hazajárni, szerencsére nincs olyan messze, de azért nagyon hiányoznak.

2012. febr. 15. 17:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod :) De a legtöbb kutya, mint ahogyan az enyém is, napközben egyedül van. Ha lemozgatod őket rendesen, akkor amíg egyedül vannak, úgyis csak alszanak :) De neked kell tudnod...
2012. febr. 15. 18:01
 19/22 Szilvi & Argos ***** válasza:

Nem meggyőzni akarlak, de kis szoktatással és megfelelő mozgatás, foglalkozás mellett simán kibírnának 8-10 órát! A legtöbb kutya napi szinten van egyedül 10-12 órát, és simán kibírják, alszanak, tudják, hogy a gazdi hazaérkezése után van a sok séta, játék.

De ha lesz kitartásod naponta utazgatni bármilyen időben, hogy aktívan foglalkozz a kutyákkal, akkor nosza :)))

2012. febr. 15. 18:36
 20/22 A kérdező kommentje:

Le se mertem volna itt írni, hogy 12 órát is lehetnek egyedül, azt hittem, hogy már a 8 óráért is támadás jönne. :)

Most télen még biztos nem hozom el, aztán meglátjuk. A macsekomat így is hoztam, meg két tengerimalac. Szerencsére a család is rendesen gondját viseli, csak nekem hiányoznak nagyon.

2012. febr. 15. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!